Oriunde ești muzica se aude mai bine când ai cu cine să o împarți. Ia-ți amicii cu tine și hai la un concert live pe terasă!

Rasnov: Directia 5 – Forever Love

Râșnov Saturday Live prezintă Directia 5 – Forever Love live în aer liber Sâmbătă 29 august pe platoul Pensiunii Râșnov! Te-au cucerit de fiecare data cu cele mai romantice cântece iar de zeci de ani continua sa surprinda. DIRECTIA 5 aduce la Râșnov cele mai noi piese dar și cântecele care i-au consacrat. Sâmbătă, 29 august la Pensiunea Rasno.

Bilete găsiți aici.

Sibiu: Concert The Motans

Sambata 29 august, una din cele mai îndrăgite trupe de la noi din țară, The Motans vine la Joyme. The Motans este cu siguranta una dintre trupele cele mai in voga ale momentului!Piesele sunt cantate intr-un accent moldovenesc atragator, versuri pretioase si mesaje abstracte orientate spre iubire care au acaparat toate topurile muzicale! Printre cele mai însemnate piese a trupei se numără „Weekend”, „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, și multe altele.

Bilete găsiți aici.

Arad: The M.F. Show – Fără Zahăr şi Ţapinarii

Când trupele Fără Zahăr şi Ţapinarii concertează împreună se întruneşte masa critică a folkului alternativ. Cupluri, triunghiuri, mofturi, amantlâcuri, frustrări, speranţă, gust amărui, toate împletite cu mult umor, plus un final cu toţi patru artiştii pe scenă, atât de gălăgios încât nu se mai înţelege om cu om. Asta înseamnă The M.F. Show!

Bilete găsiți aici.

Zoia Alecu & Ana Maria Dumitru live at Quantic

Dacã ai auzit de muzica folk, sigur ai auzit şi de Zoia Alecu. O voce absolut fascinantä care a reuşit sã capteze interesul publicului de folk chiar de la īnceputurile Cenaclului Flacăra. După un periplu pop-rock european de peste 10 ani alături de Sfinx Experience, Zoia revine īn forță la prima ei dragoste, muzica folk, cu patru albume folk de succes. Am considerat că īnainte de recitalul Zoiei s-ar potrivi de minune un mini-recital Ana-Maria Dumitru, deținătoarea unui număr impresionant de premii şi trofee la mai toate concursurile de muzică folk din România.

Bilete găsiți aici.