iaBilet.ro e un vis frumos devenit realitate, pornit de la o discuție in decembrie 2011 când incercam să convingem clientii să-și facă rezervări de mese de pe telefon sau desktop printr-o aplicatie construita de noi, folosind coduri de bare. Ne-am convins că piața are nevoie de fapt de un serviciu corect de ticketing electronic decat de rezevari de mese (care oricum se faceau telefonic) și deși toți ne ziceau că piața e ocupată, am ajuns lideri în câțiva ani prin multă muncă, nopți nedormite, pasiune și dedicare. Soluția e simplă: am crezut în ce facem, ne-am dedicat total și am vrut să reușim.

Cu peste 1.000 de clienti b2b (organizatori) activi si peste 1.5 milioane de bilete vandute anual in toate orasele tarii, iabilet.ro are zi de zi la vanzare peste 1000 de evenimente in Romania dar si in strainatate.

Am pus accentul pe tehnologie, pe varietatea de metode de plată, pe rapiditate și seriozitate dar mai ales pe client service atat b2b cât și b2c. Și pentru că am cresut de câteva ori de la an la an fără oprire, e momentul să facem față creșterii ca un business responsabil și să continuăm să ne extindem construind sau întărind departamente separate pentru fiecare componentă a business-ului.

Mereu avem nevoie alături de noi colegi cu care să înfăptuim viziunea despre cum va arăta piața de ticketing în următorii 5 ani, ieri. Am călătorit în viitor, am văzut ce trebuie facut, e momentul sa continuăm ce am început.

“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” – Henry Ford