Septembrie vine cu evenimente pentru toata familia de la teatru, la concerte, festivaluri sau chiar târguri de toamnă pentru a ne bucura în continuare de viață chiar și în noul sezon.

Sunlight Theatre

Aflat la prima ediție, Sunlight Theatre este o delectare prin teatru, o evadare din cotidian. V-am pregătit 3 nopți de început de toamnă caldă, între 3 și 5 septembrie 2020, la Grădina de vară a Filarmonicii Banatul, respectiv Piața Sf. Gheorghe, cu o selecție de spectacole pe care sigur le așteptați demult, într-un setup diferit, de cafe-teatru. Am pregătit un program variat, cât apusul soarelui de lung care cuprinde 11 întâlniri diferite cu lumea teatrului, în creșcendo: 5 spectacole ale facultăților de profil din cele mai importante centre universitare din țară, 3 conferințe-dialog cu actori și regizori consacrați (dintre care putem enumera personalități precum Maia Morgenstern, Marian Râlea, Pavel Bartoș, Alexandru Papadopol etc.) moderate de cunoscuta actriță a Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia și 3 spectacole de gală în interpretarea artiștilor mai sus menionați.

Bilete puteți găsi aici.

Andrieș în aer liber

Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat. Alexandru Andries ii va avea alaturi de el pe scena pe: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Bilete puteți găsi aici.

Septembriada – Bounty Fair – ediție de toamnă

Mai tragem un pic de vremea frumoasă și ne adunăm pentru un weekend de întâlnire cu arta în grădina Casei Universitarilor! La a doua ediție de Septembriadă, ne strângem în jurul artiștilor ce ne fac inimile să sară de drag și le arătăm ce ne determină să le iubim munca. La #Septembriadă păstrezi cât de mult poți din armonia și creativitatea verii, în timp ce te bucuri de artizanii români care se reinventează la fiecare ediție. La granița dintre simple obiecte purtabile și piese de expoziție, creațiile artiștilor de la Bounty Fair te inspiră prin originalitate și trăinicie.

Bilete puteți găsi aici.

Old Blacks Rock & More Festival

Aflat la cea de-a treia editie, OLD BLACKS, ROCK & MORE Festival, este unul dintre cele mai curajoase si inedite evenimente muzicale din Romania, avand in vedere perioada dificila pe care o traversam cu totii.
Dupa succesul anilor trecuti, Old Blacks Rock & More Festival, revine in 2020, intr-o atmosfera unica, pe insula de pe Lacul Fundeni. Hai si tu pe 03 si 04 octombrie pe insula, la cea mai tare petrecere live din capitala, impreuna cu prietenii tai, sa-i vezi pe HVNDS, Trupa Zero, Emeric Imre si Magda Puskas.

Bilete puteți găsi aici.