Reducem decibelii în muzica live și revenim la serile relaxante lângă chitara acustică, unde în loc de focul de tabără o sa avem reflectoare, iar in loc de pădure avem teraselele primitoare ale Bucureștiului.

byron – concert acustic

Sambata, 5 septembrie va dam intalnire in Gradina de Vara Quantic la un concert acustic alaturi de trupa byron si Soul Serenade !
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Bilete puteti gasi aici.

Radu Almășan în concert acustic pe terasa Hard Rock Cafe

Armonii de toamnă în acorduri de chitară sunt promisiunea serii de vineri, 11 septembrie. Vino de la 21.30 pe terasa Hard Rock Cafe, să asculți melodiile tale favorite lansate de Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, acum într-o nouă prezentare, mai caldă și mai vibrantă, în variantă acustică.
“Vă invit să mă vedeți într-o ipostază artistică mai intimă. Fără band, doar cu o chitară în brațe, vă voi prezenta câteva din cântecele ce mi-au modelat personalitatea și – de ce nu? – viața. Vă aștept cu drag!” – a spus Radu Almășan.

Bilete puteti gasi aici.

Concert Robin and the Backstabbers la Flavours in the Garden

Marti, 8 septembrie, de la ora 20:00, Robin and the Backstabbers te așteaptă pe terasa Flavours in the Garden. Biletele se vor putea achiziționa de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masă de 2 sau de 4 persoane. Vei putea cumpăra pachetul ”Masă de două persoane” la 120 de lei (2 bilete la o masă de două persoane) si pachetul ”Masă de 4 persoane” la 220 de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.

Bilete puteti gasi aici.

Dan Teodorescu & Vicky & Meghi de la Taxi

Dan Teodorescu (ăla de la Taxi), Vicky & Meghi de la trupa TAXI vor susține un concert live acustic joi, pe 10 #Septembrie, în grădina noastră! După toată această perioadă, vă așteptăm în Gradina Urbana să luați o gură de aer proaspăt, să vă bucurați de un Eveniment susținut de Domeniile Samburesti.

Bilete puteti gasi aici.

Jurjak • Backyard Acoustic Season 2020

Mr. Jurjak revine la Expirat Halele Carol, pe 16 septembrie. Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk – bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc. Din formula live a trupei fac parte muzicieni experimentați precum Dan Minel Stoica (chitară, clape), Daniel Olteanu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Bilete puteti gasi aici.