Mai tragem de sezonul estival cât mai putem și ne bucurăm sub soarele blând de septembrie de muzică live și activități în aer liber la festivalurile și concertele de toamnă din țară.

Sibiu Guitar Meeting #legacy

2020 aduce #Legacy la Sibiu Guitar Meeting. În 19 Septembrie ne revedem în Piața Habermann să celebrăm moștenirea lăsată de mai marii muzicii rock, cântând la chitară pe muzica lor. Avem playlist în temă, multe concerte și activități conexe, dar mai ales o comunitate cu un dor imens de reconectare, care așteaptă acest moment de un an întreg. Va fi epic, pentru fiecare dintre noi. Ne asteapta concerte Trooper, Adrian Despot & Cezar Popescu, Mircea Vintilă, Emeric Imre.

Bilete puteți găsi aici.

Vest Fest 2020

În perioada 9, 10 octombrie, va avea loc festivalul urban VEST FEST 2020.
Artiști invitați: Deliric X Silent Strike | CTC | Muse Quarter | Dan Basu, Șuie Paparude, Nane, Macanache, El Nino, Argatu’ & Moș Martin, Bad and Boujee, Dj Kuky. Eveniment organizat de Asociația Festivaluri Pentru Tineri
Cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Bilete puteți găsi aici.

Overground Days la Timisoara

Overground Days la Timișoara: Robin and the Backstabbers, Melting Dice, E.M.I.L. și Rockabella concertează pe 18 și 19 septembrie în curtea FABER din Timișoara. Overground Music și FABER Community anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS. Prima ediție va avea loc în perioada 18-19 septembrie în curtea FABER, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Bilete puteți găsi aici.

Overground Days la Iasi

Overground Days la Iași: Vița de Vie, The Mono Jacks, Omul cu Șobolani, Toulouse Lautrec și alții concertează pe 17-18 septembrie și 24-25 septembrie în parcarea Iulius Mall Iași 17-18 & 24-25 septembrie. Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la Iași! Evenimentele vor avea loc pe 17-18 și 24-25 septembrie în parcarea Iulius Mall (bd. Tudor Vladimirescu nr. 113), într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Bilete puteți găsi aici.