Deși prima zi de toamnă e aici în inimile noastre tot vară este fiindcă soarele încă strălucește, razele ne pârjolesc pielea, iar nisipul este încă fierbinte. Și nu în ultimul rând concertele și distracția continuă chiar dacă pe jos se lasă covorul de frunze ruginite!

Cluj-Napoca: Concert Daria Parkhomenkoo Stagiunea Camerală George Enescu

Daria Parkhomenko (Rusia) a câștigat Concursul Enescu 2018, Secțiunea Pian. A studiat la Universitatea de Muzică și Teatru din Hamburg (prof. Stepan Simonian) și Școala de Muzică de la Fiesole (prof. Eliso Virsaladze), fiind premiată la numeroase concursuri printre ele fiind și Concursul Internațional de Pian M.K. Čiurlionis din Vilnius, Lituania și Concursul Internațional de Pian „ICOM Hamburg composers”.

Bilete puteți găsi aici.

Ultimul Cartuş – Summer Camp Brezoi

Sunt clipe când prețuim mai mult un cântec decât un om, sunt vremuri când fiecare om e un cântec și sunt zile când toți cântăm împreună. Summer Camp 2020 a ajuns la final. Pe 4-5 Septembrie la Brezoi se inchide cea mai curajoasă stagiune muzicală a anului din România. Vino alături de cei care vor urca probono pe scenă pentru a fi toți un cântec!

Bilete puteți găsi aici.

Robin and the Backstabbers la răsărit • Backyard Acoustic Season 2020

Ultimul concert din Vama Veche ce va închide sezonul cântărilor pe colț cu marea. Robin and the Backstabbers închid sezonul acustic din Vama Veche pe 6 septembrie! Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”.

Bilete puteți găsi aici.

Stand-up Comedy cu Micutzu, Geo, Mirică

Comedia vine la tine în oraș cu un line-up de excepție: Micutzu, Geo Adrian, Sergiu Mirica si Alex Dobrota. Pregătește-te pentru o seară de neuitat cât încă e cald și soare afară! Adună gașca și faceți-vă amintiri de neprețuit, presărate de numeroase hohote de râs.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island

Ducu Bertzi, Cristi Dumitrascu, Marius Bațu vă așteaptă la #FamilyFest Island cu șlagare precum“Și de-ar fi”, “Floare de colț”,” M-am îndrăgostit numai de ea” și vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor, într-un spectacol “Acasă toamna”. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, duminică, 25 septembrie 2020 la orele 20:00
După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: “Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea”,” Suflet fără chei”, “Omul pădurii”, “Iertările”, “Unde oare”, “Focul vânat e gonit de vânt”.

Bilete puteți găsi aici.