Event Park Snagov găzduiește în fiecare săptămână o serie de filme de toate felurile, de la blockbusteruri de acțiune la SF sau filme horror. Vă așteptăm cu drag la Snagov și sperăm să aveți o experiență cinematografică minunată.

Horror Movie Night – The Nun

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul.
Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Bilete puteți găsi aici.

Parazit

Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile. Parazit este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale premiat cu 4 premii Oscar .

Bilete puteți găsi aici.

Maria, Regina Romaniei

Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.

Bilete puteți găsi aici.

Inception (2010)

Inception (2010) - Movie Review / Film Essay

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Însă un inamic periculos urmărește fiecare mișcare a lui Cobb și a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-și ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Bilete puteți găsi aici.

MO

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo”, prezentat în avanpremieră la TIFF, a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate. Filmul a avut premiera internaţională în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo, unde a fost selectat în competiţia oficială – programul Work in Progress al secțiunii CineLink, și se află, de asemenea, și în selecția competiției Festivalului de Film de la Cairo.„Mo” este un film provocator, ce aduce în discuție un subiect prea rar abordat în spațiul public din România. Abuzul de putere, cât și abuzul sexual sunt prezentate foarte de aproape într-o lume în care tinerele femei ajung să fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate între ele le lasă singure în relația cu prădătorul și în experiența traumatică.

Bilete puteți găsi aici.