Asemenea curentului rock, este cazul sa fim mai liberi, mai energici, nonconformiști și să ne dezvoltăm libera exprimare. Oricând ai poftă de muzica vremurilor bune îți poți alege concertul preferat. Dezleagă-ți părul, ia-ți tricoul cu trupa preferată…and rock on!

Cargo – Mai aproape de voi

CARGO, institutia hard rock si heavy metal de la Timisoara, trupa cu o istorie de peste 35 de ani, sapte albume de studio si nenumarate single-uri ramase in istoria rockului autohton, se intoarce la Quantic dupa aproape un an, pentru un recital MAI APROAPE DE VOI, sambata 29 august 2020.

Bilete găsiți aici.

Concert Iris – Nelu Dumitrescu @ #FAMILYFEST Island

Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, duminică, 30 august 2020 la orele 20:00, să cântăm rock.

Bilete găsiți aici.

Summer in the City – Concert The Rock , AC/DC tribute

Muzica titanilor de la AC/DC rasuna din nou in Bucuresti! The ROCK, cel mai tare show-tribut AC/DC din Europa vine la Arena Tei!
Au pornit in 2012 si, de la cluburi pana la cele mai mari scene de festival, The ROCK s-au stabilit ca fiind cea mai buna trupa-tribut AC/DC a Europei, ei recreand cu acuratete viscerala atat sunetul cat si energia exploziva a formatiei australiene. Talentul, experienta si chimia perfecta din aceasta echipa internationala aduc un show electriziant care o sa va zguduie din temelii!

Bilete găsiți aici.

Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix și Trooper vor concerta pe scena teatrului de vară “Mihai Eminescu” din București. Alte două trupe și-au anunțat prezența – Mustang (Oradea) și Green Shepherd (București). Despre acest eveniment, Coiotu’ a declarat: “Știu că traversăm o perioadă foarte grea, însă nu trebuie să uităm din când în când să zâmbim și să ne bucurăm de lucrurile pe care le iubim. După ce și Phoenix, și Trooper au fost nevoite să amâne turneele din acest an, suntem fericiți că avem șansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciază muzica noastră. Ne vedem în 11 septembrie pentru o repriză serioasă de rock!”

Bilete găsiți aici.

Concert Vita de Vie & Alex and the Fat Penguins

Mergand uneori pana la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC inseamna cele mai reprezentative melodii Vita de Vie, reorchestrate intr-o maniera unica. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitari acustice neconventionale si percutii etnice, proiectul ACUSTIC, lansat in 2012, a devenit parte integranta din personalitatea Vita de Vie, alaturi de ELECTRIC si SIMFONIC.

Bilete găsiți aici.