Indiferent de situația din țară sau de necazurile de acasă, umorul și comedia vin mereu în ajutorul nostru pentru a ne vindeca moralul rănit și a ne da o doză bine meritată de voie bună. Gasește show-ul de stand up comedy de la tine din oraș și înarmează-te cu un bilet pentru show și o batistă pentru lacrimile provocate de atât râs!

Brasov: Stand up show cu Teo, Victor Bara si Sergiu Mirica

Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!”. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate. In deschiderea spectacolului ii avem pe Victor Băra si Sergiu Mirica.

Bilete puteți găsi aici.

Mamaia: Stand Up Comedy cu Costel, Natanticu & Victor Bara

Noi suntem cu chef de stand-up! Dacă crezi că e doar mare, greșești! Ăsta e un chef cum nu s-a mai văzut. Vei râde de mamă-mamă cu cei mai de seamă comedianți.

Bilete puteți găsi aici.

Oradea: Stand-up Comedy cu Mane, Gherghe, Cirje si Vacariu

Comedia se mută Oradea! Gabriel Gherghe, Mane Voicu, Edi Vacariu și CRJE ajung la Prundu Bârgăului și băieții sunt puși pe fapte amuzante. Adună gașca și bucurați-vă de un stand-up comedy de calitate sub cerul liber.

Bilete puteți găsi aici.

Sighisoara: Stand-up Comedy cu Micutzu, Geo, Mirică

Ploiești, fii pe fază! Comedia vine la tine în oraș cu un line-up de excepție: Micutzu Cosmin Nedelcu, Sergiu Mirică, George Adrian și Teo Ioniță. Pregătește-te pentru o seară de neuitat. Adună gașca și faceți-vă amintiri de neprețuit, presărate de numeroase hohote de râs!

Bilete puteți găsi aici.

Iasi: Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea si Florin

Adună gașca și bucurați-vă de un Stand-Up Comedy de calitate sub cerul liber în Iași. Bordea face o echipă beton cu Florin și Cortea, iar împreună au pus la cale un spectacol care se va termina în lacrimi…de râs. Au tolba plină de glume și abia așteaptă să vă binedispună cu ele, așa că SAVE THE DATE!

Bilete puteți găsi aici.