Deși august este pe sfârșite, sezonul concertelor nu se termină aici, la final de lună sau început de septembrie muzica live continuă să ne înveselească ziua!

Acustic in the Garden w/ Irina Rimes

Grădina Urbană te așteaptă vineri, 28 August, cu un concert acustic de excepție, marca Irina Rimes! Una dintre cele mai talentate şi complexe artiste din România, care ne-a cucerit cu hiturile “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi Amândoi” și multe altele!

Bilete puteți găsi aici.

RoadkillSoda – lansare album “Sagrada” • Expirat • 25.08

După livestream-ul din Expirat, RoadkillSoda au rămas datori și cu o lansare cu public. Așa că ne vedem pe 25 august să ne ținem de promisiune. „Sagrada” este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. Până în prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Iris – Nelu Dumitrescu @ #FAMILYFEST Island

Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, duminică, 30 august 2020 la orele 20:00, să cântăm rock.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Compact B

Formația Compact B, într-o formulă ,,de aur”, cu membrii marcanți ai trupei va invita pe 13 septembrie in incinta ,, Amfiteatrului Mihai Eminescu,, dun Parcul National unde vor aduce hiturile rock ale anilor 90 într-un show cu totul si cu totul incendiar, făcîndu-ne să retrăim cu emoție momente din trecut dar și să creăm amintiri noi, de neuitat.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Vita de Vie & Alex and the Fat Penguins

Mergand uneori pana la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC inseamna cele mai reprezentative melodii Vita de Vie, reorchestrate intr-o maniera unica. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitari acustice neconventionale si percutii etnice, proiectul ACUSTIC, lansat in 2012, a devenit parte integranta din personalitatea Vita de Vie, alaturi de ELECTRIC si SIMFONIC.

Bilete puteți găsi aici.