Se spune că viața e o scenă, iar actorii suntem noi. Dar chiar așa să fie? Personaje principale urmând un scenariu? În acest caz cine este regizorul? Cine ne spune că am greșit replica? Ce faci când te simți personaj secundar în propria ta poveste? Nu ne montăm propriul spectacol, pentru că dacă ar fi așa ar fi contruit exact cum vrem noi și am afla ce scenă urmează în continuare, dar știm cu toții că viața nu este perfectă și nu ști niciodată ce îți rezervă ziua de mâine. Te invităm să arunci un ochi peste adevărate piese de teatru și să compari!

Teatrul Bulandra

“Treapta a noua” este un spectacol despre fuga de himere înspre alte himere, despre un „punct și de la capăt” mereu imposibil, în care doar iubirea te poate salva.” (Anca Maria Colțeanu). Acțiunea se petrece într-un apartament din Chicago, unde o mamă încearcă să-și refacă relația cu fiica ei, de 16 ani.

Bilete puteți găsi aici.

Teatru la Gradina BIS

Grădina BIS din Sibiu se deschide în vara asceasta cu piese de teatru și sesiuni de performance de toate felurile!

Bilete puteți găsi aici.

Cina de Adio la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împarțit.

Bilete puteți găsi aici.

Prenumele la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Vincent, un agent mobiliar de succes si în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate. Soția sa Anna, specialistă în modă, si prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl insotesc. O gluma nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor .

Bilete puteți găsi aici.

Scandal în familie la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Scandal in familie, este o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu care se joaca vara asta la Teatrul de Vara Mihai Eminescu. O farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere de la inceput până la final.

Bilete puteți găsi aici.