Ce este muzica dacă nu un mod de exprimare al sufletului? Artiștii sunt pregătiți să ne pună pe tavă cele mai ascunse sentimente și gânduri ale lor prin sunetul creat din pasiune pentru această artă frumoasă. Trăiește-le live emoțiile la concertele din această lună!

Sibiu: Concert Drive-In Carla’s Dreams

This image has an empty alt attribute; its file name is 00000117105-15ca-800x800-n-c486a1bd.jpg

Oficial, Carla’s Dreams vă va surprinde cu mic, cu mare intr-un show incendiar, sâmbătă 22 August, începând cu orele 21:00, in cadrul proiectului Freedom Events, pe cea mai mare scenă drive-in din centrul tarii. Inconfundabila voce din Republica Moldova va răsuna în boxele mașinilor cu hiturile care au spart topurile, lăsând publicul să fredoneze la unison „Eroina”, „Trei inimi”, „Seară de seară” sau „P.O.H.U.I”, cu ochii ațintiți asupra show-ului care promitem a fi unul de proportii uriase.

Bilete pe puteți găsi aici.

Ziua Ioanei – Summer Camp Brezoi

Vă așteptăm să petrecem împreună Ziua Ioanei, la Brezoi… cu muzica!
Live Music Summer Camp Brezoi 2020 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 6000 metri patrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend · Zonă de camping pentru corturi și rulote. · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice numeroase.

Bilete pe puteți găsi aici.

Concert acustic Coma pe 21 august – Backyard Acoustic Season

Seria de concerte acustice Backyard Acoustic Season revine la Timișoara, în curtea FABER, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare. Al doilea concert din serie are loc vineri, 21 august începând cu ora 21.00 și îi are invitați pe cei de la COMA.

Bilete pe puteți găsi aici.

Zilele Nordului

A șaptea ediție a Zilelor Nordului va avea loc în 28-30 august, exclusiv în aer liber, în Darabani și alte localități din județul Botoșani.
Agenda festivalului include concerte The Mono Jacks, byron, The Kryptonite Sparks și Nicu Alifantis, premiere de teatru, proiecții de film, lucrări de artă stradală, conferințe și dezbateri, școli de vară pentru ONG-uri și grupuri civice.

Bilete pe puteți găsi aici.