Este timpul să revenim la rădăcinile noastre populare prin lăutărie și folclor românesc! Ascultă-ți românul din tine care cere sunet de țambal, acordeon și vioară și alege-ți concertul preferat.

Lavinia Goste, Marius Zorilă, Grigore Leșe & Orchestra Națională Valahia @ #FAMILYFEST Island

Lavinia Goste, Marius Zorila și Grigore Leșe vă invită, cu emoție în suflet, la evenimentul extraordinar de celebrare a folclorului românesc, în data de 15 august 2020, în zi de sărbătoare mare, la FamilyFest Island, acompaniați de cea mai tânără orchestră din țară – Orchestra Națională Valahia, condusă de Marius Zorilă. Spectacolul promite foclor autentic, costume tradiționale românești, versuri străvechi acompaniate de un sound actual.

Bilete puteți gasi aici.

Șaraimanic – Lăutărie și Povestitorie

Din drag și dor de muzică lăutărească și aer liber, lansăm prima ediție Șaraimanic • Lăutărie și Povestitorie pe 12 si 13 august la Verde Stop Arena.
Taraf de Caliu, Taraful de la Vărbilău, Lăutarii de Aur ai Bucureștiului (Taraful Giani Lincan, Mioara Lincan, Panseluța Feraru, George Udilă și alți invitați surpriză). Ne vom lăsa vrăjiți și desvrăjiți de muzica și spiritul lăutarilor, vom răcori arșița cu șpriț de vară și bucate alese și vom dansa desculți în iarbă.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Fuego

Paul Surugiu-Fuego, unul dintre cei mai populari și mai apreciațiartiști ai României, își va celebra ziua de naștere, anul acesta, alături de publicul său, într-un concert special. Este vorba despresuper evenimentul “ZIUA MEA”, care va avea loc la Gradina de Vară din Herăstrău, din București, intrarea de la Arcul de Triumf, duminică, pe 23 august 2020, de la ora 20:00.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Nicu Paleru @ #FAMILYFEST Island

“Să bem vinul cu borcanul”, alături de Nicul Paleru, duminică, 20 septembrie 2020. Artistul vă invită să fiți alături de el la o super petrecere cu voie bună, cu multă distracție și muzică de petrecere, așa cum îi place românului.
Hai și tu pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island, să cântăm și să dansăm împreună!

Bilete puteți găsi aici.