Este cazul să ne înveselim serile de vară cu un concert bine meritat după o săptămână lungă! De la jazz, la rock, folk sau blues, august cuprinde muzică de toate genurile pentru toată lumea.

Implant Pentru Refuz • Backyard Acoustic Season 2020

Pe 19 august Implant pentru Refuz revin pe scena Expirat Halele Carol cu specialul şi surprinzătorul lor concert Acustic. Albumul Acustic Implant Pentru Refuz (Live@Unirii 5) a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii 5, din Timişoara. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi, cât şi pentru cei prezenţi la concert.

Bilete puteți găsi aici.

Jazz pe lac (part III)

După cum v-am mai spus, Jazz pe lac (part III) era inevitabil după succesul zguduitor al primelor două părți. Feedback-ul a fost senzațional, așadar vă așteptăm pe 19 august pentru o nouă porție de improvizație și good-vibe. Se pare că jazz-ul se potrivește perfect cu ambientul natural al serilor în aer liber de pe lacul Aroneanu. Keep swinging!

Bilete puteți găsi aici.

Nightlosers in Gradina de Vara Quantic

Înființați în 1994, Nightlosers cântă un fel de ’blues ardelenesc’ , un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

Bilete puteți găsi aici.

Nu mai plânge zadarnic, nu regreta… Summer Camp Brezoi

Summer Camp Brezoi promite un nou week-end cu muzica buna asa ca…
Nu mai plânge zadarnic, nu regreta! Cu invitati precum Ela Danhi & Marius Stanescu EMplugged, White Mahala, Mihai Mărgineanu și Banda, Vlad Gălățianu și Silviu Fologea si multi alti artisti!

Bilete puteți găsi aici.