Vara asta terasele și amfiteatrele răsună cu ecouri și voci melodioase. Genul de glasuri hipnotizante care îți revin în minte în miez de noapte, de nicăieri. în note ample, balade de iubire, dezamăgire, veselie sau singurătate. Lasă vocea de la miezul nopții să te ghideze spre vise dulci și să îți alinte auzul.

Concert Extraordinar – Irina Baiant

Agenda de spectacole a lunii septembrie Soprana Irina Baiant, pe scena  Teatrului "Oleg Danovski" | Constanta | Ziare.com

O seara despre frumusetea vocii umane pictata in arii si duete din opere, operete si musicaluri celebre, in interpretarea sopranei Irina Baiant, împreună cu Florin Ristei si Adrian Nour, acompaniata de Orchestra Metropolitana București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Concertul va avea loc pe 31 august la Teatrul de Vara Herastrau.

Bilete puteți găsi aici.

Alexandra Usurelu: Fata care chiar există

Cele mai puternice idei, cântate cu cele mai delicate sonorități, vin din nou să-ți schimbe lumea pentru două ore Duminică, 20 septembrie 2020, la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București, începând cu ora 20.00!
Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

Bilete puteți găsi aici.

Ana Coman • Backyard Acoustic Season 2020

Ana a început să cânte datorită rubricii radio, ”Ana are cântec”, de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. Prima piesă pe care a lansat-o a fost în 2018, „Real Life”, și a fost produsă de Alexei Țurcan.Din momentul lansării celui de-al doilea single, „The Hunt”, i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), închegând un proiect serios. Au urmat mai multe lansări de single-uri și concerte la Expirat, Control și la festivalurile Femei pe Mătăsari, Rocanotherworld, Electric Castle și Focus în The Park.

Bilete puteți găsi aici.

Alina Manole – necantate

Alina Manole cântă foarte rar singură și mai ales atunci când are nevoie de energiile pe care o chitară, o voce și un public aproape îi pot da cel mai potrivit ecou drumului ei muzical. Oricum, ”fata cu Luna Pătrată” este o ecepție de la rețetele muzicale ale cantautorilor. Nu cântă despre Dragostea perfectă, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă, vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise. Conceptul de concert se numește ”Necântate” – definiție generică, ce include nu doar piesele deja cunoscute pe de rost, ci și cele de sertar, care ajung să vadă mai rar sau deloc lumina inimii spectatorilor.

Bilete puteți găsi aici.