Ce metodă mai bună de a te bucura de viață decât cu muzică și artă? Hrănești sufletul cu inspirație și îti clătești urechile de zgomotul lumii prin artele frumoase.

Art Safari București

Cea de-a șaptea ediţie a Pavilionului de Artă București — Art Safari va avea loc în perioada 11-20 septembrie 2020, în București, în condițiile de siguranță cerute prin legea ce reglementează activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO și realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, va implementa un acces tip circuit și va permite un flux controlat de vizitatori, alături de alte măsuri de prevenție.

Bilete puteți găsi aici.

Directia 5 @ Arenele Romane

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România, încă din 1991. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Emoţie” (2009) şi “Romantic” (2010), “Muzică, flori și poezie” (2019). Directia 5 canta la Arenele Romane in aer liber sambata, pe 5 septembrie de la ora 21:00.

Bilete puteți găsi aici.

Alandala Playground – Weekend Escape

Alandala Playground ne așteaptă intr-un weekend intreg de muzica electronica pe 1 si 2 august, Complex Lac Luncani.

Bilete puteți găsi aici.

Timisoara: Flight Electronic Dance Music

Muzică electronică și activități culturale în aer liber desfășurate în vechea cetate a Timișoarei ne așteaptă la Flight Electronic Dance Music, între 28-30 august.

Bilete puteți găsi aici.