Care este genul musical care spune cel mai bine “libertate” decât rockul? Și ce metodă mai bună de a aduce un omagiu rockului decât cu concerte de rock românesc, cu adevărații intemeierori ai genului în România? Alege-ți trupa preferată și hai la concert!

Concert Kempes la Quantic

Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea etalon a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei KEMPES.
În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunscut de toți iubitorii de muzică rock pentru vocea sa puternică și mare cât o catedrală. O perioadă bună de timp, destinul lui Kempes ia o turnură neașteptată.

Bilete puteți găsi aici.

Mentor Rock Gathering – Summer Camp Brezoi

Asociatia MENTOR ROCK prezintă:

Mentor Rock Gathering 2020
Vineri, 7 august

Rares Totu Express
Timpuri Noi
Phoenix Transsylvania

Sâmbătă, 8 august

Sarmalele Reci
Celelalte Cuvinte
IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro

Duminică, 9 august

ANTON
Trooper Romania
CARGO

MC Cristian Hrubaru

Bilete puteți găsi aici.

HOPE Festival la Arenele Romane

In acest Festival care va deveni o traditie, ne propunem un remember al rockului, bluesului si folk-ului romanesc si va aducem pe scena trupe cu traditie, hituri, o explozie de cantece pe care le vom fredona impreuna, energie, adrenalina si forta muzicii care rezista si evolueaza de o suta de ani. Muzica rock își are rădăcinile în rock and roll-ul anilor ’50. A apărut prima oară prin combinarea muzicii country cu blues. Ulterior s-au adăugat și elemente de rhythm and blues, formă de muzică populară, derivatã din folclorul afro-americanilor. La care adaugam o pata de folk care amplifica transmisia mesajelor muzicii romanesti.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Iris – Nelu Dumitrescu @ #FAMILYFEST Island

Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, duminică, 30 august 2020 la orele 20:00, să cântăm rock.

Bilete puteți găsi aici.