Nimic nu este mai perfect într-o seară de vara decât un concert live! Oricând putem asculta ce trupă vrem doar prin apăsarea unui buron, însă muzica venind direct de la sursă, unde energia comună a oameniilor ne pătrunde până în vene, ne încântă urechile și ne ridică moralul într-o zi, săptămână sau lună lungă.

E.M.I.L. • Backyard Acoustic Season 2020

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. Camarazi, pe 5 august ne vedem cu E.M.I.L. in seria de concerte Backyard Acoustic Season de la Expirat.

Bilete puteți găsi aici.

Summer in the City – Concert The Rock , AC/DC tribute

Muzica titanilor de la AC/DC rasuna din nou in Bucuresti. The ROCK, cel mai tare show-tribut AC/DC din Europa vine la Arena Tei. Au pornit in 2012 si, de la cluburi pana la cele mai mari scene de festival, The ROCK s-au stabilit ca fiind cea mai buna trupa-tribut AC/DC a Europei, ei recreand cu acuratete viscerala atat sunetul cat si energia exploziva a formatiei australiene. Talentul, experienta si chimia perfecta din aceasta echipa internationala aduc un show electriziant care o sa va zguduie din temelii.

Bilete puteți găsi aici.

CineFilm: Concert Luna Amara

Delta CineFim este o noua locație pe Strada Sezatoarei, Intrare din calea Văcărești, ce ne aduce oserie de proiecții de film clasice în fiecare zi, iar pe 6 august locatia va găzdui un concert Luna Amară!.

Bilete puteți găsi aici.

Sibiu: Freedom Events – Concert Delia Drive-In

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue!”, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive. Incepem pe 8 august cu concertul drive in Delia!.

Bilete puteți găsi aici.