Râsul pentru poporul român a fost întotdeauna cel mai bun medicament în vremuri grele. Poate nu se aplica literalmente, însă știm că o porție sănătoasă de râs ne vindecă mereu grijile și cele ma apăsătoare gânduri. Comedia nu are limite și nu poate fi înfrântă nici în pandemie. Așa că în fiecare săptămână prescriem show-uri de stand up comedy pentru mintea rătăcită.

Stand up comedy la Comics Club

Vă așteptăm pe terasă la ComicsClub, Nerva Traian nr. 4, cu multe porții de râs la fiecare final de săptămână împreună cu Cristi, Toma, Sergiu și Sorin.

Bilete puteți găsi aici.

Stand up comedy la The Fool

Continuăm distracția la #FOOLdeVARĂ cu un line-up de excepție în fiecare săptămână.

Bilete puteți găsi aici.

Stand Up Comedy cu Sorin Parcalab – In Curtea Blocului

Turneul „Din Curtea Blocului” vine cu material de suflet – e despre vecini frustrați, transportul în comun, domnițe și despre cum e să ai copii.
BONUS: ce l-o mai fi enervat pe Sorin în săptămâna aia! (are răbdarea unui om care abia s-a lăsat de fumat). În deschidere îi avem pe Virgil și Drăcea. De pe internet poate-i știți ca proporție din podcasturi – sunt 33% din NișteOameni și 1 din 3 Proști. Dacă nu, important e că în viața reală sunt 10 din 10 amuzanți.

Bilete puteți găsi aici.

Mamaia: Stand Up Comedy cu Dan Badea, Toma & Cirje

Seria de Stand Up Comedy pe plaja Shut Up Beach continua in miez de vară! De data asta vor fi pe scena Shut Up, Beach pentru voi Dan Badea, Toma & Madalin Cirje. pe 26 iulie!

Bilete puteți găsi aici.