Mai sunt cateva zile și trecem de mijlocul verii, ne apropiem de august cu pași repezi. Însă vara continuă ca și până acum cu evenimente pentru toată lumea! De la excursii la munte pentru un concert în natură, la teatru sau clasicele concerte la terasă, avem rețeta perfectă pentru a te bucura de restul verii așa cum se cuvine.

Summer Camp Brezoi – E mai Bine Așa

Live Music Summer Camp Brezoi ne pregateste un nou weekend plin de muzica la iarba verde in umbra muntelui.

Vineri, 31 iulie

Olly of Queens
Trupa SPAM
Pragu’ de Sus
trupa TAXI

Sambata, 1 august

PICURI DE FOLK
FolkFrate
Trupa Zaibar

Duminica, 2 august

Ana-Maria Ivan & Alex Gibson
CALEnDAR
OCRU
Fără Zahăr

Bilete puteti gasi aici.

Sibiu: A fost odată în ’46

Helena și Viktor. Doi tineri care străbat amalgamul emoțiilor pe partiturile lui Chopin. Se întâlnesc în Moscova, în luna decembrie a anului 1946, la un concert. Se iubesc!
Se iubesc. Se iubesc cu joacă, cu frică, cu nerăbdare, cu gelozie, cu bucurie, cu dor. Conexiunea dintre cei doi transcende orice fel de limite pentru că „iubirea nu dispare niciodată”. Puteti urmari piesa de teatru in Grădina BIS din Sibiu pe 6 august.

Bilete găsiți aici.

Live de la Fain: Tapinarii

Cu versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire, Țapinarii își spun povestea de când erau tineri rebeli, pâna la stadiul de tătici responsabili.

Bilete puteti gasi aici.

Cina de Adio @ Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împarțit. Piesa de teatru își va avea reprezentația pe 20 august la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București.

Bilete puteți găsi aici.