Ce metodă de relaxare mai bună într-o seară de vară decât un concert live cu trupa ta preferată?

VAMA @ Arenele Romane

Vama canta la Arenele Romane in aer liber pe 29 iulie de la ora 21:00. Mesajul lui Tudor Chirilă pentru fani: “Pandemia asta ne-a arătat cât de mult iubim să fim pe scenă. Am fost privați practic de ultimul “timp” al motorului numit muzică. Am funcționat cu hâcuri. Pentru că finalitatea oricărui demers muzical e să te urci pe scenă în fața oamenilor și să le cânți cântecele tale. Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm și uite că am reușit să programăm primul nostru concert după izolare.”

Bilete puteți găsi aici.

HANBYUL 1st Online Fansmeet Mini-Concert 

Fanii K-pop au din nou motiv de sarbatoare! Jang Hanbyul va intra in casele fanilor cu ajutorul internetului. Prin urmare: in data de 1 august 2020, de la ora 5 PM Romania time, aveti intalnire cu unul dintre cei mai importanti artisti K-pop. Hanbyul, alaturi de Led Apple, a cantat in cadrul primului eveniment K-pop organizat in Romania. Intre timp Hanbyul a pornit o cariera solo incredibila. Muzica artistului este in topurile din Coreea, China, Malaezia si Japonia.

Bilete puteți găsi aici.

Sibiu: The Mono Jacks acustic @ Joyme Pub

The Mono Jacks in concert acustic pe 1 august pe terasa Joyme Pub Sibiu
Sâmbătă, 1 august, după ora 20:00, formația The Mono Jacks va susține un concert acustic pe terasa Joyme Pub în Sibiu (cal. Dumbrăvii nr. 28-32). Biletele sunt disponibile exclusiv în pachete cu loc la masă de 2, 3 respectiv 4 persoane, pentru a respecta normele de distanțare fizică.

Bilete puteți găsi aici.

Iasi: Concert Adam’s Nest – lansare album irezistibil

Cât dor de muzică live încape pe o terasă mică? Aflăm curând, într-o duminică, pe 2 August, când dăm din nou din cap și din picioare dar de data asta cuminței, stând la masă. Primul album Adam’s Nest e gata să iasă în lume și, după vorba populară cum că istoria se repetă și lansarea oficială are loc tot la noi, locul în care primul lor EP ne-a scos la o cafea acum câțiva ani.

Bilete puteți găsi aici.

Summer Thrills

Festivalul Summer Thrills vine vara asta pe taramul Muresului la Hanul Loci Fogadó. A sosit momentul să ne repornim pe noi înșine și lumea, adăugându-i un pic de fior și energie.

Bilete puteți găsi aici.