Filme, mașini sau muzică, tu ce alegi vara asta? Nu ști ce variantă preferi? E ok, le poți avea pe toate trei!

Proiecții CineFilm

CineFilm ne aduce vara asta cele mai cunoscute și lăudate filme din cinematografia ultimeleor decenii la Delta Cinefilm, pe Strada Sezatoarei, intrare din calea Văcărești, Vis-a-Vis Leroy Merlin. Filme clasice ca Fight Club, Stăpânul Inelelor, Harry Potter, Dirty Dancing, Grease, The Matrix, 2001: A Space Odyssey si multe alte proiecții ne așteaptă în fiecare zi de vară de la ora 21:20.

Bilete puteți găsi aici.

Tiriac Collection

Tiriac Collection reprezinta un concept unic in Romania, fiind prima colectie privata ce include modele impresionante de vehicule si motociclete, produse incepand cu anul 1899 pana in prezent.
In galerie sunt expuse peste 200 de masini, iar fiecare dintre acestea are o poveste aparte. In spatele modelelor prezente in galerie, vizitatorii vor descoperi atat istorii fascinante, cat si fosti proprietari celebri. Aici, pasionatii vor regasi si singura colectie din lume ce contine cele 6 modele Rolls-Royce Phantom produse pana in anul 1972.

Bilete puteți găsi aici.

Șaraimanic – Lăutărie și Povestitorie

Din drag și dor de muzică lăutărească și aer liber, se lansează prima ediție Șaraimanic • Lăutărie și Povestitorie pe 29 și 30 iulie la Verde Stop Arena.
Taraf de Caliu, Taraful de la Vărbilău, Lăutarii de Aur ai Bucureștiului (Taraful Giani Lincan, Mioara Lincan, Panseluța Feraru, George Udilă și alți invitați surpriză). Ne vom lăsa vrăjiți și desvrăjiți de muzica și spiritul lăutarilor, vom răcori arșița cu șpriț de vară și bucate alese și vom dansa desculți în iarbă.

Bilete puteți găsi aici.

The Mono Jacks în Vama Veche

Backyard Acoustic Season vine de la Expirat Halele Carol la Vama Veche și readuce live-urile în stațiune după o perioadă lungă de absență a trupelor din colțul nostru de litoral, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns.

Bilete puteți găsi aici.