Fie că este la terasă sau la iarbă verde, evenimentele tale preferate sunt deestule pentru întreaga familie, chiar și pentru cei mici.

Summer in the city – Veselie pentru copii

Pentru sambata , 25.07 de la ora 10.00 Arena Tei va propune 2 spectacole pentru copii : magicianul Magitot ii va fermeca pe copii, iar teatrul Pantalone prezinta spectacolul Peter Pan. Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Connect-R @ #FAMILYFEST Island

Connect-R, autorul hitului „Vara nu dorm”, cu peste 5 ani în difuzare la radio, vă așteaptă vineri, 31 iulie 2020, începand cu orele 20:30, să vă distrați alături de el, la un super party #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr. 71 – 75, Sector 2.
”Dacă Dragostea Dispare”, ”Burning Love”, ”Murderer”, „Surrender”, Dă-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim”, „Baga mare”, ”Ceartă artă”, ”Semne”, sunt piese pe care le putem asculta și cânta împreună pe tărâmul magic Family Fest Island.

Bilete puteți găsi aici.

A.I.A. LA SAT

AiA la Sat este un proiect expozițional realizat de Asociația pentru Inovare Artistică în colaborare cu Parcul Etnografic ” Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Hai si tu la Sat in 25-26 iulie 2020 sa te bucuri de creatiile a peste 40 de artisti locali si sa te reconectezi cu natura intr-un cadru pitoresc.
La expoziție vor fi prezenți o serie de artiști din diverse domenii, fiecare având un spațiu generos de desfășurare într-un cadru tradițional și natural în incinta muzeului.
Te vei putea bucura de muzica live, vei putea admira picturi, fotografii, ilustratii, sculpturi, obiecte de design, vei intalni producatori locali si te vei putea relaxa intr-un hamac.

Bilete găsiți aici.

OCS • Backyard Acoustic Season 2020

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. Pe 22 iulie revin în Expirat.

Bilete puteți găsi aici.

Jupiter: Concert Directia 5

Teatrul de Vara Jupiter prezintă joi, 23 iulie, ora 21.00 un super concert Direcția 5, 30 de ani de muzică bună și emoție adevărată!

Bilete puteți găsi aici.