În fața blocului, la terasa de la colțul străzii, sau în parcul din cartier, anul ăsta concediul e puțin altfel. Mergem mai aproape de casă, în vizite mai scurte, cu mai puțini oameni. Concediul 2020 va fi ca un Espresso, scurt și concentrat, dar își va face efectul dorit.

VUNK – Acustic – Cornel Ilie & Gabi Maga la Sibiu

“VUNK – Numai la doi este un spectacol pe care îl facem în premieră în Weekend-ul 23-26 Iulie, prin 3 concerte: la Baia Mare, Sibiu și București.
Împreună cu Gabi o să cântăm hituri VUNK și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice.
Vom fi doi prieteni buni in fața altor prieteni, povestind despre muzică și prietenie, între un pian și o chitară acustică:)” – Cornel

Bilete puteți găsi aici.

Trooper – Întoarcerea acasă la Târgoviște

Trooper urcă din nou pe scenă după o pauză de patru luni și jumătate!
Concertul va avea loc în data de 26 iulie, în Curtea Domnească din Târgoviște. Evenimentul va începe la ora 20.30.
Pentru prima oară va răsuna live și noul single Trooper – Dragoste falsă.

Bilete puteți găsi aici.

Mihai Margineanu Live cu band la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Pe 21 august, Mihai Mărgineanu şi trupa sa revin cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri pe saturate. Vino să cânţi “Mă iubeşte femeile”,”Gore din Chitila”, “Zariţa” sau “Jana”, într-o seară în care distracţia nu are limite!

Bilete puteți găsi aici.

Summer in the City Folk Night

Al 5-lea episod din seria de evenimente SUMMER IN THE CITY este dedicat folk-ului: Mircea Vintila, Marius Batu si grupul Vocelis va asteapta la o seara de folk sub clar de luna. Evenimentul se desfasoara in aer liber la Arena Tei.

Bilete puteți gasi aici.

Maraton de Stand Up Comedy la Shut Up Beach

Continuam seria de Stand Up Comedy pe plaja! De data asta va fi Maraton de Stand Up Comedy la Shut Up Beach cu cei mai în vogă comedianți români la malul mării.

Bilete puteți găsi aici.