Fie că este vorba de o piesă de teatru, un concert, sau un stand up comedy, teatrele și grădinile de vară sunt gata să găzduiască orice eveniment cultural care ne poate reconecta cu latura artistică din noi, mult asuprită în vremuri grele.

Teatrul Bulandra cu stagiunea de vara la Gradina TVR

“Zadarnicele chinuri ale dragostei” se va juca in luna iulie, regia Andrei Şerban, decorul Octavian Neculai, costumele Edita Lupea. Cu dragostea nu faci pariuri. Nici nu poți paria pe ea. Dragostea cuprinde, învăluie și stăpânește. Lovește fără discriminare, fără a ține cont de rang și de legăminte. ”Zadarnicele chinuri ale dragostei”: o piesă plină de umor și de tâlc, în care aflăm cum în fața dragostei pică orice turn de apărare.

“Treapta a noua” este o poveste despre vina tragică, regăsită în vina contemporană, și despre fragilitatea ființei. Acțiunea se petrece într-un apartament din Chicago, unde o mamă încearcă să-și refacă relația cu fiica ei, de 16 ani. Lângă ea se află prietena ei și o fată de la un centru de asistați sociali. Este o poveste dureroasă – spusă cu umor – despre vină, singurătate și conștiință. Despre asumare și deznădejde. Vina este generalizată, fiind aproape imposibil să deosebești victima de călău. Este un thriller în care personajele se abandonează propriilor disperări, părând a nu mai ajunge nicicând la un liman.

Bilete la ambele piese puteți găsi aici.

Teatrul de Vara Jupiter

15 « iulie « 2015 « Mangalia – politica locală

Teatrul de Vară Jupiter ne invita la doua piese de teatru joi si vineri.

Teatrul de Vara Jupiter deschide stagiunea 2020 cu un spectacol pe cinste adus de Compania de Teatru “Cristi Toma”, pentru cei mici dar cu invataminte si pentru cei mari: Aventurile lui Pacala!

Va asteptam vineri, 17 iulie, ora 21.00 la o savuroasa comedie, pe scena Teatrului de Vara Jupiter! Cu o tema vesnic actuala, piesa de teatru este plina de ironie, umor, emotie si libertate de exprimare a celor trei personaje: tatal, fiica si pretendentul acesteia. Oare cine va castiga suprematia in marea lupta pentru dreptate, pamant si iubire?

Bilete găsiți aici.

Amfiteatrul Mihai Eminescu

Amfiteatrul Mihai Eminescu | Event Venues & Ticket Outlets | Bucharest

Amfiteatrul Mihai Eminescu găzduiește vara asta spectacole de la concerte până la piese de teatru.

Saptamâna viitoare ne bucurăm se concerte cu Connect-R, Lora, Bere Gratis, Bibi, și mulți alți artiști români. Bilete puteți găsi aici.

Mai avem de ales în luna iulie și între stand up comedy cu Teo, Vio si Costel cu show-ul Despre ce vorbim.

Piesa de teatru Prenumele o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière.

Sau concertul Usor Jazz în interpretarea Alexandrei Usurelu.

Consultati întreaga lista de evenimente la Amfiteatrul Mihai Eminescu aici.