La începutul acestei pandemii cu siguranță s-a crezut ca se va termina totul până în vară. În vârful graficului când amenințarea era cea mai mare ne-am împăcat cu ideea ca vara asta se amână. Însă iată-ne în mijlocul lui iulie, când soarele ne bântuie apartamentele supra-încălzite, iar înghețata nu ne lipsește din congelator, organizatorii găsesc metode de a ține evenimente în condiții de maximă siguranță repectând un număr strict de participanți. Poate nu vom trăi vara asta la aceași intesitate ca de obicei, dar încă mai poate fi salvataă.

Festivalul Ceau, Cinema! ediția a 7-a

Adaptat la noua situaţie sanitară, Ceau, Cinema! 2020 va avea loc între 16 şi 19 iulie, într-o ediţie limitată, exclusiv în aer liber, la Grădina de Vară „Capitol” şi în fostul cinematograf Arta, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie impuse de autorităţi. Se face o ediție limitată, redusă la esența festivalului: filme în aer liber, oameni împreună în fața marelui ecran demonstrând că viața bate covidu’. Ceau, Cinema! 2020 nu va fi experiența intensă cu care ne-am obişnuit, dar încearcă să ofere câteva raze de speranțe din proiector.

Bilete puteți găsi aici.

Dreamland Festival

In perioada 7-9 august iubitorii muzicii electronice sunt invitati la prima editie a Dreamland Festival Romania. Evenimentul va incepe vineri 07 august ora 18.00 si se va incheia in zorii zilei de duminica 09 august. Locatia este una unica, pe platoul cabanei Garbova din Predeal.

Bilete puteți găsi aici.

Fan meeting cu Jan Hanbyul din Led Apple

Hanbyul, alaturi de Led Apple, a cantat in cadrul primului eveniment K-pop organizat in Romania. Intre timp Hanbyul a pornit o cariera solo incredibila. Muzica artistului este in topurile din Coreea, China, Malaezia si Japonia. Prin urmare, in data de 1 august prin intermediul platformei vStage ne întâlnim Cu Jang Hanbyul direct la noi acașa pe propriul ecran.

Bilete puteți găsi aici.

Summer in the City Concert Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec ne încântă cu un concert special în cadrul Summer in the City la Arena Tei pe 18 iulie. Cu un concept regal, Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii.

Bilete puteti găsi aici.

Primul Campionat Național de Discursuri Online

SPEAKINGS organizează primul Campionat Național de Discursuri Online, în misiunea sa de a dezvolta vorbitul în public în România și România prin vorbitul în public. Pe scurt, 12 antrenori au antrenat câte o echipă de 12 speakeri. În total s-au înscris 144 de speakeri, sunt 10 emisiuni live și va fi ales…un singur câștigător. Campionatul este structurat în patru etape, iar discursurile au fost construite pe următoarele teme: business, teamwork, fun si relații. Marea Finală de pe 14 iulie este organizată împreună cu Backstage Production Group și Publicis Events.

Bilete puteți găisi aici.