Luna iulie vine cu evenimente de toate tipurile fie la terasă, fie în parc sau undeva în aer liber în condiții de siguranță. De la stand up la concerte sau festivaluri, avem de ales unde vrem să ne petrecem vara.

Backyard Acoustic Season la Expirat

Săptămânal, miercurea, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artiști locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstalează în terasa de la Expirat, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație. Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă într-un concept complet nou.

Bilete puteți găsi aici.

Orange Pop-Up Cinema

O nouă serie de proiecții de filme marca Orange ne invită să facem din seara de film o tradiție în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Poți veni sa vezi filme precum Shazam!, Doctor Sleep, Peter Rabbit, Venom, Spider man sau Lego Movie.

Bilete puteți găsi aici.

VAMA @ Arenele Romane

Vama canta la Arenele Romane in aer liber pe 29 iulie de la ora 21:00. Mesajul lui Tudor Chirilă pentru fani: “Pandemia asta ne-a arătat cât de mult iubim să fim pe scenă. Am fost privați practic de ultimul “timp” al motorului numit muzică. Am funcționat cu hâcuri. Pentru că finalitatea oricărui demers muzical e să te urci pe scenă în fața oamenilor și să le cânți cântecele tale. Valoarea schimbului de energie dintre artist și public e mult mai ușor de apreciat după toată perioada asta în care am fost izolați. Mă rog, tot ce am scris până acum s-ar putea sintetiza simplu: ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm și uite că am reușit să programăm primul nostru concert după izolare 🙂 Așa că, hai să ne reunim. Avem toți nevoie de asta :)”

Bilete puteți găsi aici.

Stand Up Comedy cu Sorin Parcalab – In Curtea Blocului

Turneul „Din Curtea Blocului” vine cu material de suflet – e despre vecini frustrați, transportul în comun, domnițe și despre cum e să ai copii. Show-ul se va desfasura in Baia Mare, Arad, Timișoara și Sibiu.
BONUS: ce l-o mai fi enervat pe Sorin în săptămâna aia! (are răbdarea unui om care abia s-a lăsat de fumat). În deschidere îi avem pe Virgil și Drăcea. De pe internet poate-i știți ca proporție din podcasturi – sunt 33% din NișteOameni și 1 din 3 Proști. Dacă nu, important e că în viața reală sunt 10 din 10 amuzanți.

Bilete puteți găsi aici.

Rock Summer Weekend la Anette Resort

Dacă vă e dor de concertele live și de serile călduroase de vară petrecute în aer liber cu gașca, vă așteptăm să petreceți un weekend întreg pe ritmuri de muzică rock, alături de două trupe speciale: Compact și Cargo. Concertele vor aveam loc la piscină, în curtea Anette Resort, amenajată special cu șezlonguri pentru a respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială și care reprezintă locația perfectă pentru a petrece până în zori.

Bilete puteți găsi aici.

Summer Camp Brezoi – ALTe zile FOLK și Hippie Nights

Te așteptăm să „împărtășim aceeași taină” de „cântec șoptit” și „câmpuri aurii” la Summer Camp Brezoi pe 17, 18 și 19 iulie 2020. ALTe zile FOLK de poveste la Brezoi împreună cu Nicu Alifantis, Marius Bațu, Trupa SPAM, The Storytellers (Marcian Petrescu & Mihai Tacoi), OCRU (Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu), Mircea Rusu Band, FolkFrate, Zoltan Butuc, Marius Matache, Picuri de folk, Ștefania Iacob, Gheorghe C-ntin (Padre) & Cristi Dumitrașcu, Folk 2 Rock. Luați rucsacul în spate, chitara sub braț, strecurați muzicuța în buzunarul de la piept și haideți! 23-26 iulie o să fie cel mai grozav weekend al verii!

Bilete puteți găsi aici.