FamilyFest Island este de fapt insulița de pe lacul Fundeni adaptată acum evenimentelor și concertelor de maxim 500 persoane

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai prețios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.

Incepând cu data de 17 iulie ne bucurăm de:

Concert Ducu Bertzi

Slagare precum“Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea” vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data cu prezenta sa. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, vineri, 17 iulie 2020 la orele 20:30.

Bilete puteți găsi aici.

Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilărie

Tzitzi-Poc: Cel mai mare vis al copilăriei: Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Bilete puteți găsici aici.

Concert Iris – Nelu Dumitrescu 

Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data cu prezenta lor. Va asteptam la #FAMILYFEST island, sâmbată, 18 iulie 2020 la orele 20:30.

Bilete puteți găsi aici.

“Planet Energy” Galeria Bum Bum

“Planet Energy” este un spectacol dinamic și foarte antrenant pe parcursul căruia, atât copiii, cât și părinții participă în mod activ la toate secvențele propuse de cei patru actori. Sun aproximativ 60 de minute în care toți spectatorii sunt implicați activ și direct în momentele de coregrafie, în jocurile și poveștile personajelor. Spectacolele sustinute de Galeria Bum Bum își doresc să creeze bună dispoziție pe toate palierele de vârstă ale spectatorilor.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Azur

Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Slagare precum”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire” vor reedita succesul anilor trecuti, la #FAMILYFEST island, duminică, 19.07.2020 la orele 20:30.

Bilete puteți găsi aici.