Pe 16 iulie, în Esplanada/ Cora Pantelimon pe Șoseaua Vergului din București se deschide terasa funHUB! Un loc cu soare și umbră pentru sufletul însetat de relaxare care ne propune o serie de evenimente combinate pentru o seară ideală de vară. funHUB combina conceptul de proiecție de filme cu stand-up comedy.

In prima zi de functionare a funHUB, vă invităm să vizionați ultimul film din seria Fast and Furious și un cuplu exploziv de artiști de stand up, Natanticu, Varză și Țuțu. Bilete găsiți aici.

Filmul zilei de vineri este povestea incredibilă a lui Enzo, o comedie emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo (numit după celebrul Enzo Ferrari), un cățel golden retriever inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner). Pentru spectacolul de stand up vă propunem doi artiști ce nu mai au nevoie de nici o introducere, Dan Badea și Bogdan Mălăele.

Câștigătorii premiului Oscar, Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii serii de sambata la funHUB, ei va propun Marea provocare: Le Mans ’66, filmul ce este bazat pe o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Seara se incheie cu o avalanșă de bună dispoziție ce va fi provocată de brigada de stand up “Niște Oameni”, unii dintre cei mai promițători comedianți ai momentului.

Oare cum puteam încheia săptămâna mai bine și trece în următoarea decât cu zâmbetul pe buze? Finalul primei saptamâni la funHUB ne aduce pe ecranul și scena Terasei cu Filme și Umor pe musculosul The Rock – Dwaine Jhonson și pe micuțul mare comedian Kevin Hart într-un film de nota 10, Jumanji : Next Level. Și pentru ca seara să se încheie perfect, avem pentru dumneavoastră o propunere ce nu o puteți refuza, Stand up Comedy cu Mr. Raul Gheba, Mane Voicu, Elena Voineag și Teo Ioniță!