Cu restricțiile asupra evenimentelor din spațiile înschise încă în vigoare, piesele noastre de teatru preferate întâlnesc un obstacol greu de depășit. Dacă show-urile de stand up comedy și concertele mai găsesc metode de a se bucura de aplauzele publicului, arta dramatică nu are aceleași opțiuni luând în considerare natura spectacolului. Deși există varianta teatrelor de vară, nu multe orașe au astfel de locații în aer liber.

Însă asta nu a oprit organizatorii sau artișitii din a-și exprima în continuare talentul pe scenă, chiar dacă trebuie străbătută toată țara pentru acest lucru.

Micul Print – Spectacol pentru oameni mari

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. 3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Spectacolul va avea o reprezentatie la Bucuresti la Scoala Italiana Aldo Moro pe 9 iulie. Bilete pentru aceast reprezentatie puteți găsi aici. Și o reprezentație la Gradina de Vara Neptun din Constanța, pe 4 august. Pentru care bilete puteti gasi aici.

Spectacolul Cri Cri Cri, MagiCri

Cri Cri Cri, MagiCri este povestea haioasa a doi magicieni ce se intrec in a-si demonstra maiestria intr-un spectacol de teatru si magie dedicat copiilor.
Magitot, foarte pasionat de vrajile lui, nu ia seama de aparitia magicienei CriCri, care isi va vara nasul in trucurile lui si il va trece prin niste probe de indemanare. Oare cum se va sfarsi aceasta confruntare? Vor ajunge cei doi sa-si dea mana intr-un final? Putem afla fie pe 11 iulie la Gradina de Vara Saturn, fie pe 12 iulie la Gradina de Vara Neptun. Un spectacol ideal pentru prichindeii în vacanță la mare.
Bilete găsiți aici.

Brașov: Bărbatul Perfect Defect

Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi femeile căutăm cu înverșunare bărbatul ideal!
Desigur știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect?

E foarte ușor de găsit! Il găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix in drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că…ce faci cu el? Il păstrezi? Sau il cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi “Bărbatul perfect defect” la Bastionul Țesătorilor din Brașov pe 25 iulie!

Bilete puteti găsi aici.

Prenumele @ Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Vincent, un agent mobiliar de succes si în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate. Soția sa Anna, specialistă în modă, si prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl insotesc. O gluma nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor.

Reprezentația va avea loc la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București pe 22 iulie. Bilete puteți găsi aici.

Barbatii la 40, Femeile la 43

Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel putin odatã în viață. Daca despre bãrbati este bine stiut faptul ca “middle age crisis” se manifestã la 40 de ani, despre femei încã se discutã. La 30, la 35 sau la 43? Să te însele sotia cu “cel mai prost din clasă”, să te prinda criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau sã fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntã personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani. În distributie: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilă. Scris si regizat de Octavian Strunilă.

Reprezentatiile vor avea loc la Gradina de Vara Saturn din Contanța pe 30 iulie si Gradina de Vara Neptun din Constanța pe 1 august.

Te iubesc dar nu pe tine!

Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegație. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Piesa va fi pusa in scena la Gradina de Vara Neptun din Constanța pe 27 august.

Bilete puteți găsi aici.