August e aici iar evenimentele continuă la fel ca pana acum, mai diversificate în zona artelor și al muzicii. Așa ca fie că ai poftă de un concert folk, o piesă de teatru sau o seară de poezie, poți găsi suficiente evenimente să îți satisfacă pofta!

Nocturne de poezie contemporană – Mitoș Micleușanu

Stagiunea 2020 a Nocturnelor de Poezie se va desfășura pe durata a 6 săptămâni (în zilele de vineri și sâmbătă), între 31 iulie și 5 septembrie. Vor avea astfel loc 12 nocturne, la care vor fi invitați 19 poeți, 6 DJs și 4 coregrafi și dansatori. Sâmbătă, 8 august, la Mercato Kultur, de la ora 20.00, va fi invitat poetul Mitoș Micleușanu, iar dialogul va fi moderat de Elena Vlădăreanu. Experiența nocturnă marca District 40 va fi întregită de muzica selectată de Iulian Morar.

Bilete puteți găsi aici.

Folk, Frate! – De Vară

Au trecut deja 5 luni de cand nu am mai fost pe o scena în București și ne era tare dor de un concert, așa ca am ales, la fel ca în anii trecuți, să facem concertul de vară in București pe terasa de la Quantic. Încălzirea va fi asigurată Ana-Maria Ivan alături de Alex Gibson.

Bilete puteți găsi aici.

Teatrul “Lucia Sturdza Bulandra”: Treapta a noua

Treapta a noua este o poveste despre vina tragică, regăsită în vina contemporană, și despre fragilitatea ființei. Acțiunea se petrece într-un apartament din Chicago, unde o mamă încearcă să-și refacă relația cu fiica ei, de 16 ani. Lângă ea se află prietena ei și o fată de la un centru de asistați sociali. Este o poveste dureroasă – spusă cu umor – despre vină, singurătate și conștiință. Despre asumare și deznădejde. Vina este generalizată, fiind aproape imposibil să deosebești victima de călău. Este un thriller în care personajele se abandonează propriilor disperări, părând a nu mai ajunge nicicând la un liman.

Bilete puteți găsi aici.

Alexandru Andries – In aer liber

In data de 12 septembrie, Alexandru Andries aduce pe scena teatrului de vara “Mihai Eminescu” din Bucuresti spectacolul “ANDRIES IN AER LIBER “. Dupa o pauza concertistica destul de mare, suntem convinsi ca revederea cu marele muzician este asteptata de toata lumea.
Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Bilete puteți găsi aici.