Luna iulie e aici, împreună cu căldura și soarele arzător care nu ne cruță nici în pandemie. Cei care nu au ajuns încă la plajă, se bronzează pe acoperiș, pe balcon, sau chiar și la geam. Insă este cazul să ieșim din casă și pentru alte ocazii. Luna iulie vine cu evenimente destule pentru toată familia, da, mă refer și la prichindei, la vărul ăla hipster cinefil care ascultă jazz, grupul ăla de prietenii care ascultă doar muzică electronică, chiar și unchiul ăla microbist care înjură prea mult.

Luna cea mai călduroasă din an debutează cu:

Weekend la Brezoi Summer Camp

Summer Camp Brezoi ne așteaptă în acest weekend în aerul tare de munte cu “Mariana si prietenii – Weekend muzical de pomină”. Nu ştiţi cine este Mariana? E o fată care vrea neapărat să vadă vestitul Brezoi, aşa că şi-a invitat prietenii să-i cânte, fiindcă muzica bună şi aerul magic de Brezoi trebuie simţite de toată lumea. Iar în weekendul următor avem “Bosquito & Friends ” unde o filă frumoasă din povestea Bosquito se va scrie în weekendul 10-11 iulie.

Bilete puteți găsi aici.

Concerte la Fratelli Lounge & Club din Iași

Trei seri consecutive de concerte cu artiști consacrați ai industriei muzicale românești. Vineri 3 iulie ne vedem cu Vama, sâmbătă o avem în concert pe Delia, iar duminica îl reîntâlnim pe Smiley pentru a încheia săptămâna cum se cuvine.

Bilete puteți găsi aici.

AFC UTA Arad – Play-off Liga 2 Etapa 1

Sambata, 4 iulie, fii alaturi de UTA ARAD in primul meci din Play-off ligii secunde. UTA Arad pornește din postura de lider al clasamentului, cu un avans de cinci puncte fața de locurile doi și trei.În cele două dueluri din acest sezon, UTA s-a impus cu acelaşi scor, 3-0, atât la Arad, cât şi la Ploieşti.

Bilete puteți găsi aici.

Drive in cinema la Romexpo

Romexpo drive in cinema își continuă activitatea cu filem pentru toata familia. Pe 9 iulie avem producția Marvel Black Panther cu Chadwick Boseman, Michael B. Jordan și Martin Freeman, iar pe 12 iulie urmărim ecranizarea live action a unui fil clasic Disney Aladdin cu Will Smith și Naomi Scott ca personaje principale.

Bilete puteți găsi aici.

Spectacolul merge mai departe în Cluj-Napoca

Club Transilvania găzduiește în weekedn-ul 10-12 iulie o serie de evenimente unde puteti vedea live artisti precum Semnal M, Compact B, Iris, DJ Even Steven.

Bilete puteți găsi aici.

EUROPAfest 2020

Unic in Romania, in 2005 Festivalul International EUROPAfest a fost primul eveniment caruia Casa Regala i-a acordat Inaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferita de Comisia Europeana si Parlamentul European. Artisti din peste 20 de tari vor prezenta productii muzicale in spatii de concert traditionale si neconventionale.

Bilete puteți găsi aici.

Journey #6

Journey este un festival ajuns la cea de-a sasea călătorie din inima naturii, unde lacul, râul, pădurea și muzica te vor ghida într-o experiență unică între 17-19 iulie la Camping Lovasfogado din Mitrești, județul Mureș.

Bilete puteți găsi aici.