Dacă ești genul care nu poate aștepta până la data în care are loc evenimentul, sau programul tău este foarte imprevizibil și nu ști dacă acel concediu chiar se va întâmpla, sau pur și simplu vrei să ieși din casa acum, astăzi, atunci există căteva variante pentru tine care sunt disponibile în fiecare zi. Astfel poți să faci oricând vrei ce ți-ai dorit și să ai o zi activă.

Divertiland Water park

Ce activitate mai bună poți face în mijlocul verii dacă nu distracția cu toată familia sau prietenii la un parc de distracții acvatic? N-ai timp să mergi la plaja dar căldura îți pune capac? Divertiland vine cu atracții răcoroase aproape de București în Chiajna județul Ilfov. Divertiland Water Park este un concept unic în România ce oferta clienților ocazia de a experimenta destinația perfectă pentru vară, fiind cel mai mare parc acvatic de distractii din România.

Bilete de acces puteți găsi aici.

Romanian Kitsch Museum

Romanian Kitsch Museum este un boutique museum din București, unul dintre puținele muzee private din tară, care adună cele mai reprezentative exponate ale culturii românești așa cum a fost ea din anii ’80 până în prezent. Nu, nu este vorba de artefacte istorice, ci de obiecte pe care sigur le-am avut și noi în casă cândva, sau poate le-am văzut la o mătușă, ori poate o bunică. Obiectele expuse sunt împărțite în 7 categorii: Dracula, religie, comunism, design interior, gypsy, modern și make your own kitsch. Printre obiecte sunt incluse peștele de cristal pus pe mileu, bibelouri din perioada comunistă sau carpete cu Răpirea din Serai. Recunoaște că deja ți-au trezit amintiri doar gândul la obiectele astea.

Biletele de acces pot fi găsite aici.

Museum of Senses

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune.

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

Bilete de acces puteți găsi aici.

Palatul Brukenthal Avrig

Reședința de vară de odinioară a lui Samuel von Brukenthal a fost trezită în anul 2011 din somnul ei adânc, renovata partial respectand ideile si viziunea lui Brukental si redata publicului larg. Gradinile tematice si doua expozitii permanente cu bunuri sasesti si costume medievale va asteapta la Avrig.

Situată idilic în mijlocul parcului Oranjeria este punctul de atracție principal pentru vizitatorii ansamblului Brukenthal.

Bilete de acces pot fi găsite aici.