În vremuri tulburi puține locații încă mai pot susține concerte, însă Quantic nu ne dezamăgește nici acum! O dată cu sezonul cald Grădina de Vara din Quantic ne-a pregătit o serie de concerte în aer liber în locația lor de pe Intrarea Grozavesti. Miercuri ne așteaptă:

Țăpinarii – lansare single folklor

Cu versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, libertate și fericire, Țăpinarii revin cu un nou concert la Quantic în care vor lansa noul lor single proaspăt scos din carantină “Folklor”, pe 1 iulie de la ora 20:00.

Bilete puteți găsi aici.

Eric and the Tube Kings – boogie and blues

Joi, pe 2 iulie, Quantic ne pregătește o seară de blues & boogie cu Eric Hofmans (Olanda) – chitara, voce, Hanno Hoefer – chitara, bas, voce, Jimi Laco – bas, chitara, Claudiu Purcarin – tobe, voce.

Bilete puteți găsi aici.

Concert Adrian Naidin – Epic Clan @Quantic

Adrian Naidin ne invită la primul său eveniment muzical de după perioada stării de urgență  Adrian va fi însoțit pe scenă de noua sa trupă, botezată de el „The Epic Clan”, o trupă ce îi are în componență pe Bogdan Munteanu – pian, Gilberto Ortega Torres – percuție, Eugen Amarandei – contrabas și, desigur, Adrian Naidin – violoncel și voce. Concertul va avea loc pe 3 iulie de la ora 21:00.

Bilete puteți găsi aici.

Semnal M in premiera la Quantic

Direct din inima Ardealului, SEMNAL M revine la București pentru un concert de zile mari! Părinți ai genului etno-rock, formația Semnal M va răsuna pe scena Quantic într-o seară plină de ritm și emoție, înconjurați doar de prieteni buni.

Bilete puteți găsi aici.

Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’

“Days Of Confusion” singura trupa de djent/progressive metal din Romania, anunta primul concert LIVE de anul acesta, pe 9 iulie, in club Quantic din Bucuresti, un concert ce se va desfasura sub egida “Acoustic Satellites”, cu public restrans, asezat frumos si ordonat la mese.

Bilete puteți găsi aici.

Vedeți lista completă a concertelor din Quantic aici.