Din dor de vară și de soare, de public și de râsete, comedianții noștrii preferați au ieșit din vizuină. Unde? Pe terase! Poate clasicul club de comedie nu prea mai este habitatul lor natural în perioada asta, dar de terase de comedie ați auzit? Nici noi, dar e ok, suntem deschiși la tot felul de sugestii. În București și în țară comedianții au migrat spre noi tărâmuri unde își pot împărtășii materialul proaspăt cu fanii și publicul pregătit de puțină comedie în viața lor atât de gri în ultima vreme.

Stand up comedy la Fool de Vară

Clubul de comedie de pe Victoriei, The Fool a fost unul dintre primele care a reacționat cel mai rapid cu metoda de desfășurare a spectacolelor pe terasa imediat cum s-a putut, deschizând chiar și o noua locație pe Splaiul Unirii 225, Fool de Vară. In fiecare săptămână aceași comedianți cu care ne-am obișnuit la The Fool urcă pe scena din aer liber cu material proaspăt și sete de aplauze, poate și de o bere.

Bilete găsiți aici.

Dan Badea și Bogdan Mălăele – Stand-up Comedy “In aer liber” 

Dan Badea, comediantul care nu te lasa sa pleci acasa pana n-ai ras in hohote, te asteapta la spectatol, sa petreci cateva ore departe de grijile cotidiene, în orașele principale ale țării. Spectacolele sunt amenajate în spații deschise în aer liber, pentru cateva ore fără griji, în care sa ne simtim in siguranta si sa ne distram alaturi de cei dragi ca in vremurile bune.

Bilete puteți găsi aici.

Trupa Deko: Teo, Vio și Costel la Aria TNB

Dacă ți-a fost dor de show-urile de stand up comedy de la Club 99, atunci varianta pentru tine ți-a fost adusă. Teo, Vio și Costel revin sub numele de altă dată, Trupa Deko, acolo unde a început totul, la Teatrul National Bucuresti, locul în care a pornit fenomenul stand up comedy. Mai exact pe terasa Aria a acestuia din mijlocul orașului. Seria de 20 de show-uri marca Club 99, continuă în fiecare săptămână în aer liber.

Bilete găsiți aici.

Turneul “Ca pe Vremuri” cu Gabriel Gherghe

De peste 8 ani pe scena de comedie si cu peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre cei mai indragiti comedianti din Romania iar acum merge prin țara cu show-ul “Ca pe vremuri” în Botoșani, Rădăuți, Tecuci, Călărași si alte orașe ce vor urma sa apară în listă.

Bilete puteți găsi aici.

Stand up comedy la Comics Club

Comics Club ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu show-uri de excepție în fiecare săptămână. Locația a fost deja pregătită pentru situația asta având o superbă terasă în incinta lor. De joi până duminică Comics Club ne așteaptă în fiecare zi cu un line-up diferit și o bere rece.

Bilete găsiți aici.