E cazul să îți speli mașina și să o scoți din parcare! Cum redeschiderea cinematografelor încă nu este posibilă, trebuie sa venim cu noi metode de a ne bucura de movie night poate și în alt mod decât din sufragerie. Apariția cinemaurior drive in datează încă din secolul trecut, când în lipsă de alte tehnologii lumea putea să se bucure de un film proiectat la rezoluție mai bună în aer liber, un curent mai mult american care nu a fost niciodată la mare căutare în România. Între timp ele s-au demodat global o dată cu avansarea tehnologiei de home cinema, dar acum revin în forță cu un aer de nostalgie în serile noastre de vară.

Romexpo Drive-in Cinema

Romexpo găzduiește pentru bucureșteni o serie de filme drive in în parcarea lor. Pe 24 iunie începem cu Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare. Iar pe 25 iunie continuăm cu Just Mercy, o poveste puternică și provocatoare ce urmărește experiențele tânărului avocat Bryan Stevenson și bătălia sa istorică pentru justiție.

Bilete găsiți aici.

Cinema drive in Roll’in în Brașov

În parcarea mall-ului Coresi din Brașov se plănuiesc lucruri mari. Turneul Roll’in ne prezintă o serie de filme hollywoodiene pe toate gusturile. Alege-ți filmul preferat și pregătește-te de un weekend demn de un cinefil adevărat: Birds of Prey, Bohemian Rhapsody, Mamma Mia!, Yesterday, The Good Liar, Jojo Rabbit, Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Bilete găsiți aici.

Cinema Drive-In Event Park Snagov

Event Park Snagov ne pregătesc seri de neuitat cu proiecții ale filmelor Doctor Sleep, Goodfellas, Man in Black, Once Upon a Time… In Hollywood, Pikachu Detective, Richard Jewell, și multe altece ce vor fi anunțate. Câtodată seara vine acompaniata de un concert ce ne stârnește pofta de relaxare la un film în aer liber, la iarbă verde, în mijlocul naturii.

Bilete puteți găsi aici.