Fie că sunt pe terasă sau la iarba verde, concertele continuă. Nimic nu se poate compara cu sentimentul basului care îți vibrează sub picioare, chitarei care îți gâdilă auzul, sau atmosferei de pură fericire și încântare a oamenilor care iau parte la această experiență cu tine.

Așa că dacă ți-a fost dor de muzica live așa cum ne-a fost și nouă atunci avem câteva propuneri pentru tine si serile tale de vară.

Direcția 5 în turneul “La apus”

Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi text

Direcția 5 pleacă în turneul în aer liber “La Apus” în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Iași. Una dintre cele mai îndragite trupe cu o istorie de aproape 3 decenii, te aşteaptă cu “O fată ca ea”, “Dacă ai şti”, “Eşti stilul meu,” “Iţi mulţumesc”, “Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Alege-ți orașul și cumpără bilete de aici.

Concert Adrian Naidin – Epic Clan @Quantic

Adrian Naidin vă invită la primul său eveniment muzical de după perioada stării de urgență. Și pentru ca am stat atât de mult timp în casă, artistul vă propune și un program de melodii noi sau reorchestrate, compuse sau îmbunătățite în lunile de distanțare socială. Noile melodii vor fi incluse pe noul album al lui Adrian, intitulat #fărămască.

Concertul va avea loc pe terasa de vară Clubului Quantic, pe 3 iulie. Bilete puteți găsi aici.

Concert Fără Zahăr – Şpriţ acustic @Mango Bar Sibiu

Dacă vă era poftă de o cântare veselă marca Fără Zahăr, atunci ai noroc! Trupa concertează acustic la Mango Summer Garden în Sibiu. Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului.

Concertul va avea loc pe data de 27 iunie, și puteți găsi bilete aici.

Concert Oamenii Dimineții

Cei de la Camping Fain continuă seria de cocnerte la iarbă verde cu Oamenii Dimineții. Trupa Oamenii Diminetii s-a format în 2018 în Târgu Mureș, Transilvania, România. Grupul abordează mai multe genuri muzicale: jazz, rock, funk, blues, hip – hop și muzică tradițională românească. Vă așteptăm să vă potoliți foamea de muzică cu o seară marca Oamenii Diminetii pe 16 iulie.

Bilete puteți găsi aici.

Dragoș Moldovan LIVE & acustic în Timișoara

Odată cu câștigarea concursului Vocea României, trupa lui Dragoș Moldovan a cunoscut un real succes, susținând o serie de concerte Sold-out în mai multe orașe din România. De data aceasta, concertul va fi unul acustic ce va avea loc la Manufactur din Timișoara, pe 10 iulie.
In deschiderea concertului Dragos Moldovan, va canta tanara trupa Epoka.

Bilete puteti găsi aici.