Giganții industriei ce domină vara, Electric Castle, Summer Well, Untold, Neversea, Awake Festival, Rockstadt Extreme Fest, toate festivalurile mari ale verii au trebuit reprogramate într-un timp mai bun pentru a ne putea bucura cu adevărat de ele.

Însă în vremuri tulburi există și raze de speranță. Alte festivaluri mai mici au răsărit cu promisiunea că vara asta nu e anulată de tot. Poate nu sunt festivaluri masive, însă după această perioadă chiar ne dorim un festival masiv? În condiții de siguranță, și precauți, artiștii vor urca pe scenă pentru a ne salva ce a mai rămas din vară și a reinstaura atmosfera de festival mult lipsită.

Baricada Folk – Brezoi 2020

Summer Camp Brezoi este o locație în mijlocul naturii ce va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 6000 metri patrați destinați concertelor în aer liber și teraselor. Baricada Folk Brezoi 2020 este primul eveniment care se va desfășura în Summer Camp Brezoi.  

2 zile și 2 nopți sub cerul verii, cu Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puskas și Rareș Suciu, Cătălin Stepa, Dinu Olarasu, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Adrian Bezna, Ovidiu Mihăilescu, Nicolae Zotta, Tatiana și Marius Ojoc.

Bilete puteți găsi aici.

Rock Weekend – Summer Camp Brezoi

Dacă-ți place muzica rock și aerul de munte, avem destinația perfectă de weekend! Summer Camp Brezoi revine cu un al doilea festival între 26-27 iunie destinat iubitorilor rockului și spiritelor libere. În prima zi de concerte, vineri, 26 iunie vor urca pe scenă Compact, Dragos Moldovan și Prometeu, iar în a doua zi, sambata, 27 iunie, ne bucurăm de concerte Cargo, Moise și Fără Vise.

Bilete puteți găsi aici.

Rocanotherworld 2020

Festivalul își continuă tradiția caritabilă și anul acesta. Cauza din acest an este ajutorarea persoanelor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu produse alimentare de bază și produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Rocanotherworld 2020 va avea loc în perioada 24-28 iunie și se va desfășura la The Secret, Ciric.

Program Rocanotherworld 2020:
ZIUA 1: Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
ZIUA 2: Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, byron
ZIUA 3: Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu
Ziua 4: Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Ziua 5: Duminică, 28 iunie: Om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Bilete puteți găsi aici.

BabaRock Fest

Împreună cu o parte din trupele care au contribuit la îmbogățirea curentului rock autohton, a fost creat festivalul “BabaRock Fest” special pentru voi – cei care îndrăgiți acest curent.

BabaRock Fest se va desfășura la Quantic în Grădina de Vară, între 10 – 12 iulie.

Bilete gasiți aici.

Vadoo Chill Fest #4

Vadoo Chill Fest aflat la cea de-a 4 ediție anul acesta, continuă în forță vara aceasta cu un vibe unic în poiana de la Vadu Oii, unde ne lăsăm conduși de energia bună, ne reconectăm cu natura și ne relaxăm pe cele mai faine ritmuri de la jazz, alternativ, până la reggae, funk sau electro. 

Vadoo Chill Fest este un festival în natură și încurajează protejarea și conservarea acesteia. Semnalul telefonului cam lipsește, dar nu-i vei simți lipsa, este exact de ce ai nevoie pentru a te elibera de urbanitate.

Bilete găsiți aici.

The Concert – Drive In

După o perioada lungă în care nu s-au întâlnit cu fanii, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Killa Fonic și mulți alți artiști anunțați sunt nerabdatori să-și întâlnească din nou publicul.

Festivalul drive in se va desfășura între 26-28 iunie în parcarea Romexpo.

Biletel puteți găsi aici.