În urma crizei din industria evenimentelor, artiștii, organizatorii și platformele de tiketing au venit cu noi metode de a face posibilă desfășurarea în siguranță a concertelor, așa a luat naștere vStage, un proiect iaBilet. vStage este o platformă online de streaming LIVE, sau nu, cu bilet sau nu, dedicată artistilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut.

Ce putem vedea momentan pe vStage:

Cezar Ouatu – “The Voice of Hope” – Global Live Concert

Concertul extraordinar “The Voice of Hope” ce îl are ca protagonist pe Cezar Ouatu și vocea sa cameleonică, unică si spectaculoasă, este primul eveniment pop-opera live transmis virtual in toată lumea de la superba Sală Rapsodia din București. Conducerea muzicală a “HOPE BAND” va fi sub bagheta binecunoscutului compozitor si dirijor Andrei Tudor. Repertoriul ales este unul de excepție ce va pune in evidentă sensibilitatea și capacitațile vocale unice ale îndrăgitului contratenor Cezar Ouatu, cunoscut atât de la Eurovision, pentru rolurile operistice ca și contratenor în lume căt și ca interpret in toate aparițiile și concertele pop-opera din toată lumea!

Acesta se va desfășura live pe 27 iunie de la ora 20:00 pe scena virtuală vStage.

Bilete găsiți aici.

MY.st – FansMeet (Live Music & Dance)

Organizat de Kompas Events, fan meeting-ul MY.st nu este primul eveniment k-pop de acest gen de pe platformă. În trecut pe vStage a mai fost fan meeting-ul cu trupa MustB și un dance workshop cu Jong, dansator BTS și coregraf.

MY.st este un grup k-pop cu 5 membri, semnați sub compania MY Entertainment. Grupul este format din: Minho, Woncheol, Woojin, Juntae și Keonwoo. Trupa a debutat pe 26 martie 2020 cu single-ul „Don’t Know”.

Evenimentul va avea loc live duminică, pe 21 iunie de la ora 17:00.

Bilete găsiți aici.

Concert livestreamed ANTRACT cu sunet 3D

Antract este o formație românească de muzică rock, fondată în 1984 care ne promit în acest concert online de pe 30 iunie o experiență inedită prin tehnologia din producția concertului. Scena va fi piramidală, 360 grade, cu o cantitate impresionantă de echipamente de lumini si efecte speciale, dar marea noutate va fi această nouă redare a sunetului care va permite ca spectatorii să audă concertul ca și cum s-ar plimba printre instrumentiști în 3D.

Bilete găsiți aici.

Festivalul Tezaur Românesc la tine acasă!

Festivalul este organizat de Radio Românul si are 2 obiective principale: sa putem aduce prin acest festival mesajul, sprijinul si muzica noastra traditionala care in momente de rascruce a insotit poporul român; sa aducem sprijin familiilor greu incercate in acest moment , oferindu-le cecuri de alimente si strictul necesar, pentru ca doar impreuna putem depasi acest moment complicat. Teiamedia doneaza 25% din toate incasarile obtinute la acest eveniment campaniei Radio Românul ajuta Românii.

Bilete găsiți aici.

Multe alte evenimente ne așteapta online pe vStage, de la piese de teatru, la concerte sau chiar festivaluri la tine acasă, aici veți găsi lista completă cu toate evenimetele online de pe vstage. Dacă ești organizator de evenimente și vrei să faci și tu un eveniment online atunci trimite un mail cu propunerea ta pe [email protected].

Ne vedem online!