Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat in data de 8 martie în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând din data de 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare majoritatea organizatoriilor au fost nevoiti sa reprogrameze sau sa anuleze mare parte din evenimentele de pe site.

Va reamintim ca NU iabilet.ro organizeaza evenimentul ci doar vinde bilete in numele organizatorului.

Toți organizatorii au fost puși într-o situație excepțională, însă s-a incercat pe cât posibil reacționarea imediată la informațiile aflate.

Stim ca mulți dintre voi ați așteptat cu nerăbdare aceste evenimente, și ne cerem scuze pentru lunga așteptare ce va urma.

Mulțumim mult pentru suportul și răbdarea voastră la care vom apela în continuare pe măsură ce alte evenimente se vor anunța ca fiind reprogramate într-o perioadă mai strălucită.

Va reamintim ca industria muzicala trece prin momente grele si acceptand sa nu cereti refund pentru evenimentele reprogramate ci sa pastrati biletele este un mare ajutor pentru organizatori. Industria va avea nevoie de ani sa isi revina si sa ajunga in punctul unde era la inceput de martie.

Boney M la Sala Palatului – reprogramat pe data de 20 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Goran Bregovic & Wedding and funeral band la Sala Palatului – reprogramat pe data de 30 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Gala Stelelor Baletului Rus – reprogramat pe data de 14 decembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie, organizatorul nu permite returnarea contravalorii lor

Tudor Gheorghe – Risipitorul de frumuseti – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Bucuresti: Fuego – Simfonic – reprogramat pe data de 7 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie, organizatorul nu permite returnarea contravalorii lor.

Sărbătoare la Zi Mare – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Todes Ballet – reprogramat pe data de 16 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie, organizatorul nu permite returnarea contravalorii lor.

Concert Damian Draghici & Brothers – Multumesc! – reprogramat pe data de 6 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Bacau: Laura Bretan – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Iasi: Laura Bretan – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Botosani: Laura Bretan – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Galati: Laura Bretan 1 si 2– se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Constanta: Laura Bretan – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Stand-Up Comedy: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță, Mihai Rait la Beraria H show 1 si 2 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brașov: Turneu Aniversar The Motans – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timișoara: Turneu Aniversar The Motans – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Galati: Musicalul Mamma Mia – reprogramat pe data de 24 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

București: Musicalul Mamma Mia – reprogramat pe data de 11 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sibiu: Concert – 5GANG – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Festivalul National de Rock 2020 – Adrian Ordean – reprogramat pe data de 21 noiembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro – reprogramat pe data de 28 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Tusnad Gastro Fest – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Ploiesti: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor – reprogramat pe data de 20 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Tulcea: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor – reprogramat pe data de 21 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Curtea de Arges: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Fagaras: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor – reprogramat pe data de 7 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sibiu: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor Show 1, 2 si 3 – reprogramate pe data de 10 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alba Iulia: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor Show 1 si 2 – reprogramate pe data de 6 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Pitesti: Frozen Regatul Inghetat – reprogramat pe data de 8 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

A Night at the movies la Sala Palatului– evenimentul a fost anulat.

Fălticeni: Direcția 5 – reprogramat pe data de 21 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Tulcea: Vacanta in Guadelupa – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Pitesti: Vacanta in Guadelupa – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Galati: Vacanta in Guadelupa – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Ploiesti: Vacanta in Guadelupa – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Mircea Vintila – Un batiscaf în Cișmegiu – reprogramat pe data de 21 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Lautarii Bucurestiului si invitatii – Sarbatoare la zi mare in True Club – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Tecuci: O femeie împărțită la 2 – evenimentul a fost anulat.

Focsani: Barbatii la 40, Femeile la 43 – evenimentul a fost anulat.

Bacau: Micul Print – evenimentul a fost anulat.

Bacău: Concert Richard Clayderman – reprogramat pe data de 3 noiembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Richard Clayderman – La Belle Epoque 14 martie Ateneul Roman – reprogramat pe data de 31 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Richard Clayderman – La Belle Epoque 15 martie Ateneul Roman- reprogramat pe data de 1 noiembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 8 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Petrila: Stand-up comedy cu Cortea, Mane și Teodora – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Rădăuți: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Buhuși: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Petroșani: Stand-up comedy cu Cortea, Mane și Teodora – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Drobeta-Turnu Severin: Stand-up comedy cu Cortea, Mane și Teodora – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Botoșani: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Fălticeni: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Suceava: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

om la lună / Expirat / 11.03 – anulat

ZMEI3 and friends – Romanian Love Songs / Expirat / 12.03 – anulat

Constanța: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Bosquito at /FORM Space – reprogramat pe data de 12 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Pink Turns Blue, Arc Gotic at /FORM Space – reprogramat pe data de 10 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alternosfera at /FORM Space – reprogramat pe data de 14 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Klangstof at /FORM Space – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

B.U.G. Mafia | 8 zile din 7 Tour @ /FORM Space – reprogramat pe data de 20 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galați: Stand up comedy cu Banciu, Maria Popovici si Mincu ”Ușor negociabil” – reprogramat pe data de 23 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alternosfera-Pitesti – reprogramat pe data de 8 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alternosfera-Targu Mures – reprogramat pe data de 7 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alternosfera-Brasov – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Alternosfera-Constanta – reprogramat pe data de 9 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Mono Jacks la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 17 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert byrno la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 24 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 23 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 11 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Alifantis & Zan la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 16 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert The Motans la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 9 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Toate evenimentele de stand up comedy de la Club 99 din București începand din 11 martie pana in data 30 aprilie de au fost supendate.

Toate concertele din Expirat Halele Carol din București au fost anulate incepand din data de 11 martie pana in data de 21 aprilie.

Toate evenimentele de stand up comedy de la Comics Club din Bucuresti începand din 11 martie pana in data de 31 martie au fost supendate.

Mastering The Music Business – reprogramat pe data de 9-11 martie 2021, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Constanta: Phoenix / Club Doors / Fie Sa Renasca – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Iasi: Pe o panza de paianjen – reprogramat pe data de 20 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galați: Pe o pânză de paianjen – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Targu Mures: Stand-up Comedy cu Calita, Rusu si Andrei – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: Stand-up Comedy cu Calita, Rusu si Andrei – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Galati: Stand-up Comedy cu Calita, Rusu si Andrei – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Roman: Stand-up Comedy cu Calita, Rusu si Andrei – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Sibiu: Florin Piersic- Pur și simplu – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Braila: O femeie impartita la 2 – reprogramat pe data de 4 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Brasov: O femeie impartita la 2 – reprogramat pe data de 5 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Targu Mures: Florin Piersic- Pur și simplu – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Sibiu: Podu – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: Podu – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brasov: Podu – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brașov: Oscar și Tanti Roz – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timisoara: Oscar si Tanti Roz – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timișoara: Oscar și Tanti Roz/a doua reprezentație – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Oradea: Frumos e în septembrie la Veneția – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Constanta: Bani din cer – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Constanța: Bani din cer/a doua reprezentație – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Ploiești: Profesiunea Doamnei Warren – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: Profesiunea Doamnei Warren – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Sibiu: Profesiunea Doamnei Warren – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Târgu Mureș: Profesiunea Doamnei Warren – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timişoara: Profesiunea Doamnei Warren – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brașov: Concert Bosquito – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Pitești: Concert Bosquito – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Oradea: Concert Bosquito – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Sibiu: Concert Bosquito 1 si 2 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Iași: Concert Omul cu șobolani – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Pitești: The Mono Jacks – lansare album Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Iași: The Mono Jacks – lansare album Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Iasi: Concert E.M.I.L. – 20 de ani – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Bucuresti: Riverside @ Quantic – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brasov: Spectacol “Padurea Fermecata” si atelier pentru copii – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Akua Naru pres. by The Fresh – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

The Fool: Comedy Set – reprogramat pe data de 14 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Doru Octavian Dumitru – reprogramat pe data de 31 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Craiova Diagnostic rezervat – reprogramat pe data de 14 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galati: Frozen Regatul Inghetat – reprogramat pe data de 12 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu, Mane și Teodora – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu și Mane – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu și Geo – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Romantic Fools – Piesă de teatru – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Improfool cu Micutzu, Bucălae, Geo, Coșarcă, Claudiu și Ciprian – reprogramat pe data de 20 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Brașov: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim – reprogramat pe data de 6 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Brașov: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim 2 – reprogramat pe data de 7 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Brașov: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim 3 – reprogramat pe data de 6 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Iași: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim Show 1 si 2 – reprogramate pe data de 13 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noile reprezentatii.

Barlad: Eu am vazut-o primul – reprogramat pe data de 7 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Braila: Eu am vazut-o primul – reprogramat pe data de 6 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Bacau: Eu am vazut-o primul – reprogramat pe data de 8 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Londra: Trooper Strigăt: Best of 2002 – 2019 – in acest concert Trooper nu va mai canta deoarece sunt retinuti la granita, insa restul trupelor vor urca pe scena conform detaliilor intiale.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu, Claudiu și Geo – reprogramat pe data de 22 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu și Bucălae – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu și Bucălae – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sarmalele Reci -25- Tara Te Vrea Prost – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Tulcea: Concert Compact – reprogramat pe data de 17 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galați: Concert Compact – reprogramat pe data de 18 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Prenumele @Sala Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Teo – Asta-i stand-up?! @Sala Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cina de Adio @Sala Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Razvan Vasilescu – Era OK si la 60 @Sala Gloria – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Silviu Gherman prezintă Ghelasie Burdujean Spectacol Show – reprogramat pe data de 24 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

The Fool: Sunt un orb – Horațiu Mălăele – reprogramat pe data de 10 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noile reprezentatii.

Arad: Trooper – Strigat (Best of 2002-2019) – reprogramat pe data de 16 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Timișoara: Trooper – Strigat (Best of 2002-2019) – reprogramat pe data de 17 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Timisoara: În mrejele de vis ale iubirii – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timisoara: Cu ce va servesc? – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Timisoara: “Liniște, Sărut, Acțiune” – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Galati: FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Craiova: Turneu Aniversar The Motans – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Constanța: Turneu Aniversar The Motans – reprogramat pe data de 27 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Fool’s Quiz Night – reprogramat pe data de 26 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sibiu: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – reprogramat pe data de 13 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Dorohoi: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 24 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Tecuci: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Reșița: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Caransebeș: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Soundart Festival 2020 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: T Ǝ C H N O – 31000 / After Life 2 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Cluj-Napoca: I Love Reggaeton – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Târgu Mureș: Bani din cer/a doua reprezentație – reprogramat pe data de 23 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Târgu Mureș: Bani din cer – reprogramat pe data de 22 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Târgu Jiu: Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și Ioana State – ANULAT

Diagnostic rezervat – reprogramat pe data de 6 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Semnal M in premiera la Quantic – reprogramat pe data de 17 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

ZOB – Concert aniversar ‘aproape 27’ – reprogramat pe data de 18 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Kempes si Altar – Noi, cei din linia intai – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Concert în 2, 3 sau 4 + 1 – Ada Milea, Bobo Burlacianu – reprogramat pe data de 19 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sarmalele Reci -25- Tara Te Vrea Prost – reprogramat pe data de 23 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Cobzarul Simion Bogdan & Taraf @14THLANE – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Irina Sarbu Live Concert @14THLANE – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Irina Rimes LIVE @14THLANE – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Ad Libitum Live @ 14thLANE – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Brașov: Concert Bosquito – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Constanta: Musicalul Mamma Mia – ANULAT

Slatina: “Bărbatul perfect defect” – reprogramat pe data de 7 aprilie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Giurgiu: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 26 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Calarasi: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 20 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Câmpina: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Cernavodă: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 25 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Lugoj: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 9 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Timisoara: Richie Ramone // Chaos Commute – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Tecuci: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 22 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Bosquito – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Oradea: Concert Bosquito – reprogramat pe data de 29 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Craiova: Cum să pierzi totul într-o zi? – reprogramat pe data de 31 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Galati: Cum să pierzi totul într-o zi? – reprogramat pe data de 19 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Concert: Havana Club Orchestra La Mama – Clubul Taranului – anulat

Tribut Queen – The Show Must Go on la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 18 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Bistrita: Barbatii la 40, Femeile la 43 – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Reghin: Barbatii la 40, Femeile la 43 – reprogramat pe data de 22 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iași: Micul Print -spectacol pt oameni mari – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

București: Gaitele din 7 aprilie – reprogramat pe data de 25 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

București: Gaitele din 20 martie – reprogramat pe data de 1 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

SoundArt(CAPCANA) – anulat

Galați: Pe o pânză de paianjen – reprogramat pe data de 13 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iași: Concert Bosquito – reprogramat pe data de 29 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Concert Sisu Tudor | 13 martie – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Musicalul Cartea Junglei – reprogramat pe data de 7 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Concert PHOENIX @ Underground Club – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Constanta: Musicalul Cartea Junglei – reprogramat pe data de 13 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Musicalul Cartea Junglei – reprogramat pe data de 27 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Constanta: Musicalul Departe de casă – reprogramat pe data de 13 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Musicalul Departe de casă – reprogramat pe data de 27 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Iasi: Cum să-ți programezi mintea pentru a reuși – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Constanța: Turneu Național Una Scurtă – reprogramat pe data de 4 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Sibiu: E-an-na – Mango Bar – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Pitești: Concert – 5GANG 1 si 2 – reprogramat pe data de 26 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Constanța: Concert – 5GANG 1 si 2 – reprogramat pe data de 28 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Ploiești: Concert – 5GANG 1 si 2 – reprogramat pe data de 25 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Brasov: Tribut Queen la Rockstadt – reprogramat pe data de 19 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Brasov: Syn Ze Sase Tri / Treasondom / Abacus – reprogramat pe data de 29 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Piatra Neamt – reprogramat pe data de 8 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Bacau – reprogramat pe data de 9 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Roman – reprogramat pe data de 10 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Oradea – reprogramat pe data de 15 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Arad – reprogramat pe data de 16 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Buzau – reprogramat pe data de 22 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Suceava – reprogramat pe data de 23 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Galati – reprogramat pe data de 30 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

3 Sud Est la Timisoara – reprogramat pe data de 2 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Implant Pentru Refuz Acustic / Expirat / 02.04 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Moonlight Breakfast – single release / Expirat / 03.04 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Blazzaj / Expirat / 05.04 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

CTC / Expirat / 08.04 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Golan / Expirat / 15.04 – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Alex & The Fat Penguins – lansare album “Cardiosonic“ / Expirat / 21.04 – ANULAT

Puta Volcano (GR) / Expirat / 17.04 – ANULAT

Le Show Bizarre / Expirat / 16.04 – ANULAT

Dimitri’s Bats / Expirat / 01.04 – ANULAT

Iasi: Jumatatea mea barbatul – reprogramat pe data de 8 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Oradea: Comedia Parinti Teribili – reprogramat pe data de 28 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Radauti: Jumatatea mea, barbatul – reprogramat pe data de 9 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Concert VAMA la Expirat – reprogramat pe data de 29 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie

Concert VUNK – Electric la Expirat – reprogramat pe data de 22 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.Wardruna la Arenele Romane

Concert Smiley la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 3 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Delia la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 30 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Holograf la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 1 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Concert Taxi la Hard Rock Cafe – reprogramat pe data de 4 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Wardruna la Arenele Romane – reprogramat pe data de 26 august 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Shrek Musicalul – Premiera Nationala – reprogramat pe data de 13 noiembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Retro Music Festival Editia A II-A – reprogramat pe data de 8-10 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

SmallTime Festival – reprogramat pe data de 11-12 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Hauser – acompaniat de Orchestra Camerata Regala – reprogramat pe data de 23 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

AWAKE Festival 2020 – ANULAT

Concert Tiamat in Quantic – reprogramat pe data de 28 noiembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Timișoara: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim Show 1 si 2 – reprogramat pe data de 29 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Craiova: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim – reprogramat pe data de 28 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sibiu: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim – reprogramat pe data de 10 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Cluj-Napoca: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim show 1 si 2 – reprogramate pe data de 8 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Ploiești: Costel – “Ia gata, ma omor” – ANULAT

Slobozia: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 1 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galați: Concert Compact – reprogramat pe data de 18 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Caracal: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 3 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Slatina: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 4 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Digital Sounds pres. Bogdan Vix/Suncatcher/Craig Connelly/Nikolauss/ Alexandra Badoi – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Bosquito 20 / Concert Aniversar / Berăria H – reprogramat pe data de 24 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Iasi: Mahala Rai Banda – reprogramat pe data de 29 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Moinesti: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 8 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Targu Neamt: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 9 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Bistrita: Phoenix / Palatul Culturii / Fie Sa Renasca – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Satu Mare: Phoenix/ Teatrul de Nord / Fie Sa Renasca – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Horia Brenciu & HB Orchestra // 10 aprilie // Berăria H – ANULAT

Botosani: Concert Directia 5 – Povestea Noastra – reprogramat pe data de 12 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Sibiu: Turneu Aniversar The Motans – reprogramat pe data de 13 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Inimioara cu dor mult – Lavinia Goste si Marius Zorila – reprogramat pe data de 16 septembrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Lehar at Midi – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Ada Kaleh at Midi – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

B.U.G. Mafia | 8 zile din 7 Tour @ /FORM Space – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Bucovina | Lansare Single at /FORM Space – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Yotto | Odd One Out Tour at Midi – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Sa-Roc at /FORM Space – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

James Zabiela at Midi – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Slatina: “Bărbatul perfect defect” – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Zumba Fiesta Romania – April Edition – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Targu Mures: Pe o panza de paianjen – reprogramat pe data de 11 mai 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Galați: Teo, Vio și Costel – Despre ce vorbim – reprogramat pe data de 10 iulie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Oradea: Stand Up Comedy: Dan Badea – amUmor Show 1 & 2 – reprogramat pe data de 12 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noile reprezentatii.

Malaele Special Show 1 & 2 – reprogramat pe data de 22 iunie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Constanta: Cum să pierzi totul într-o zi? – reprogramat pe data de 12 octombrie 2020, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

Constanța: Concert Alternosfera – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Pitești: Concert Alternosfera – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Târgu Mureș: Concert Alternosfera – se va reprograma la o dată ulterioră în măsura în care vom fi anunțați de organizator. Cumpărătorii de bilete vor primi cât de curând o informare și pe mailul personal despre noua dată.

Connect-R la Sala Palatului – reprogramat pe data de 9 iunie 2021, biletele achizitionate sunt valabile pentru noua reprezentatie.

*Această listă a evenimentelor reprogramate nu este completă, mai multe vor apărea în decursul următoarelor zile.

Ca de obicei, iabilet vă va ține la curent cu modificările survenite evenimentelor la care ați luat bilet, fie prin mail, fie prin SMS. De aceea vă sfătuim și vă rugăm să vă verificați mailul zilnic.

Mulțumim pentru tot suportul vostru!