După o lungă carantină, ușor ușor, reexplorăm lumea în alte culori și cu alți ochi. Totul e la fel, dar totuși diferit, până și evenimentele, concertele unde ne duceam la sfârșit de săptămână s-au schimbat. Însă nevoia artistică a fiecărui individ trebuie hrănită, iar artiștii, cântăreți, actori, stand up comedians, ard de nerăbdare așteptând reîntoarcerea pe scenă, fie ea virtuală, în fața unui public de monitoare sau mașini plasate ușor strâmb într-o parcare de mall.

Industria de evenimente s-a schimbat pentru totdeauna, dar nu poate fi înfrântă niciodată, setea de artă și relaxare a publicului este prea mare, iar acum am trecut printr-o secetă. Așa că, prin noi metode, în condiții de maximă siguranță, arta triumfă din nou, iar concertele, teatrul, show-urile de stand up comedy, revin, poate puțin schimbate, dar și cu mai multă ardoare de a da tot ce e mai bun pentru publicul doritor.

Unde ieșim din casă săptămâna asta? Avem deja câteva propuneri.

Stand up comedy la Comics Club!

Clubul de comedie din București de pe strada Nerva Traian și-a redeschis porțile cu noi forțe pe terasa lor găzduind în fiecare săptămână show-uri de stand up comedy cu cei mai în vogă artiști.

Joi ne vedem cu Cristi, Toma, Sergiu și Sorin, iar vineri începem weekend-ul cum se cuvine cu Teo, Vio, Costel și Alex Mocanu. Comedianții au pregătit un nou material proaspăt scos din carantină pentru noi!

Bilete găsești aici.

Piesa de teatru “Barbatul perfect defect” în Constanța!

Teatrele de vară ne oferă o modalitate sigură, în aer liber, de a ne bucura în continuare de piese de teatru ca alta dată.

Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Il găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația. Mereu e fix in drumul tău, mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști, și gata: e perfect! Doar că, ce faci cu el? Îl păstrez sau îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi “Bărbatul perfect defect”!

Piesa va avea punerea în scenă joi, 18 iunie la Grădina de vară Saturn din Constanța.

Bilete găsiți aici.

Event Park Snagov – Lagoo Snagov – Cinema și concerte drive in

Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, cu un spațiu outdoor perfect pentru orice fel de evenimente. Asa ca joi ne așteaptă cu un concert drive in The Mono Jacks, iar vineri ne relaxăm cu un film clasic Man in Black după ce ascultăm beat-urile pe tematica “nostalgia of old times” by Dj Iorga pentru a completa o adevărată seară retro.

Bilete găsiți aici.